Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usunięcie zeba

Byłam u dentystki i powiedziała mi, że trzeba usunąć zęba

Polecane posty

Gość usunięcie zeba

Byłam na przeglądzie u dentystki i powiedziała mi, że jeden ząb prawdopodobnie trzeba będzie usunąć. Ten ząb mnie nie boli i nie mam z nim żadnych problemów, zresztą z pozostałymi też nie. Co może się stać jeżeli nie usunę tego zęba?

Gość gość
Idz do innego dentysty.

Gość usunięcie zeba
Nie powiedziała dlaczego trzeba usunąć, a ja nie dopytałam. Zresztą byłam tam tylko profilaktycznie, bo nie mam problemów z zębami, nie bolą mnie.

nie rozumiem, jak można byc u dentysty, usłyszeć wyrok dla zęba i nawet nie zapytać, z jakiego powodu dla mnie to bardzo dziwne zachowanie... jakby lekarz rodzinny powiedział - "trzeba usunąć pani rękę" też byś nie zapytała, dlaczego, tylko przyszła na kafeterię ze swoimi wątpliwościami?

Gość gość
Proponuję odwiedzić jeszcze innych stomatologów a diagnozy będą tak sprzeczne że będziesz mocno zdziwiona . Piszę to z autopsji .Najmocniej byłam zszokowana jak mój syn przez naszą stomatolog miał zakwalifikowaną do leczenia dolną piątkę ,był tą diagnozą mocno zaskoczony.Poszedł potwierdzić ją do jeszcze dwóch innych stomatologów ,ci nie mogli doszukać się w tej piątce żadnego braku.

Gość usunięcie zeba
Ewa, wypytywałam dentystkę o coś innego, więc zwyczajnie wyleciało mi z głowy. Poza tym w momencie gdy usłyszałam tę diagnozę to już wiedziałam, że nie usunę tego zęba. Nie boli, więc po co? No chyba, że będę miała z nim kiedyś jakieś problemy to wtedy tak.

Idz do innego dentysty na przegląd, i nic nie mów o diagnozie. Mojemu męzowi "wykryto" kiedyś szybko postępujacego raka." Ma pan parę miesięcy, max pól roku, proszę zacząć zalatwiać swoje sprawy". Horror. Oczywiscie inny pecjalista obejrzał rtg, badania krwi, i okazało się to zwapnionym fasolakiem w plucach. Maż ma się swietnie do dziś:) Zawsze chodzę na konsultacje do dwóch lekarzy.