Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola11110202

Czy naprawdę połowa facetów ma penisa poniżej 15 cm?

Polecane posty

Gość Lana Laro
Bedziesz miala sex... To pamietaj ze nawet pierwszy raz nie jest gratisowy.

Gość gość
Boisz sie ze ma za malego i nie bedzie w stanie cie zadowolic?

Gość ola11110202
nowy nie peniaj ja się tylko orientuje w temacie.nie jestem "jeszcze" jakąś wiecznie nie wyżytą niunią. Chciała tylko "liznąć temat" :P. Ale po tych odpowiedziach to sama nie wiem czego nie wiem.

Gość gość
autorko zacznij dawac d**y na lewo i prawo to bedziesz miala rozeznanie na rynku. Co kogo to obchodzi czy bd miec sex. jak sie nie ma w spodniach sprzetu to sie godzi bycie frajerem

Gość ola11110202
bardziej się boje co będzie później. Jakby nam nie wyszło, a on by się bardzo zaangażował. Było by mi niezbyt dobrze z tym, że mogę go skrzywdzić. Naprawdę nie jestem taka jak reszta kobiet na tym forum, które jadą po facetach, a potem jak któryś się oburzy to go jeszcze wyzwą. To głupie ale ja już się martwię, że jak nic z tego nie wyjdzie to on się zamknie na inne kobiety (i to prze zemnie)

Gość gość
Uprawialas juz seks czy to bedzie twoj pierwszy raz?

Gość gość
Jak porządnie cię zerżnie takim 15 cm, to będziesz piszczała i puszczała bąki w zachwycie. Taki starczy, chyba że wiadro ci w ci/pkę wpadło.

Gość ola11110202
drugi ale tamten był większy. byłam tak przestraszona, że nic nie pamiętam haha

Gość ola11110202
a jak myślicie ten ze zdjęcia ma 15 cm ?

Gość gość
Raczej nie

Gość ola11110202
a ile?

Gość gość
Z pół metra.

Gość ola11110202
oj, zgrywus

ola11110202 dziś Nie "peniam" ;) o to możesz być spokojna. Reszty co miałaś do napisania nie zrozumiałem :( ... może gdybym nauczył się czytać w twoich myślach... ;) 🖐️ Naucz się pisać, to może wymienimy parę postów :D :D :D

Gość gość
Nie rozumiem czemu tak trzymasz sie usilnie tych centymetrow. Jak bedzie mial 1-2 cm za malo lub za duzo to zrobi wielka roznice?

Gość ola11110202
za późno już dziś na naukę. kocie :P

Gość ola11110202
takie miało być pytanie przewodnie tematu. Ale jakoś tak wyszło, rozmowa nam tak skręciła. Sam widzisz, że konkretnych odpowiedzi na pytanie nie było. A to co było pisane dalej, miało nie być w ogóle poruszane. Jestem młoda, niedoświadczona i bezbronna, a na tym forum same zboczeńcy hihi :)

Gość gość
Dzieki wielkie za tych samych zboczencow!

Za późno? Ja uczę się całe życie i głupi umrę. ;) Ale pewnie masz rację ola11110202, lepiej sobie odpuścić i płynąć z prądem. Ogarniesz ten tekst ;) 🖐️

Gość ola11110202
Wypada się pożegnać, wiec: Dobranoc wszystkim. Nie byliście zbyt przydatni w większości, ale cóż widocznie nie jesteście zbyt doświadczeni. Wszystkich, którzy czytali lub będą czytać, a poczuli się urażeni : przepraszam.

Gość Lana Laro
Tu zal ci chlopaka bo nic nie wyjdzie, bo sie zaangazuje, litosc i rozpacz. A ten pierwszy z wiekszym poszedl w niepamiec. Nie mysl ze z tym drugim zostaniesz na zawsze, male prawdopodobienstwo. Skad masz zdjecie tego kolesia co stanowi odnosnik? Swoja droga to przykul moją uwagę kolor pokoju, narzuta na krzesło i co tam mogło by byc jeszcze żółtego... Dopiero na drugim planie zastanowil mnie gosc ze stojaca palą nad pudelkiem od kina domowego. W sumie to mu sie tak za bardzo nie przygladalem, ale naszła mnie myśl ze on pewnie ma obrzezanego. Nie moge tego sprawdzic bo pisze z telefonu. Pozdro

Gość gość
Tak, meble sa swietne

Gość gość
To idź sobie do sauny jak jeszcze nie widziałaś.

Gość gość
niestety ,tak srednio z6 mnojego doswiadczenia to na 10facetow 3 ma duzego ;RESZTA PONIZEJ 14cm :-(((

Gość gość
podobno statystycznie wszystkie brzydkie kobiety maja p***y wiadra wiec nic ci nie pomoże

Gość gość
a nie lepiej najpierw sprawdzić i się przekonać a później zdecydować czy nie za mały? są kobiety którym 30 cm jest mało a są takie co 10 jest w sam raz, skoro masz małe doświadczenie to skąd wiesz w ktorej grupie jestes? no i skąd wiesz jakiego ma? pokazywal ci?

Gość gość
Pare postow wyzej ktos napisal fantastyczna rzecz, a ty jestes niekumata kobieta(autorka tematu), bo zrozumialaś ze ktos zostal bezdomnym bo ma malego. Tamta osoba slusznie wymieniala facetow nie akceptowalnych do zwiazkow z konkretnych powodow a byc moze wyposarzonych w konkretny sprzęt. Gdzie zostaje pewien odsetek wolnych mezczyzn o roznych czlonkach ale do wziecia, uzmysłowiono nam ze moze byc od 3 do 5 kobiet na jednego faceta. A to znaczy ze nie wazne ile ten k***s ma na zdjeciu, czy wiecej lub mniej niz te twoje 15cm. Wazne ze ktos ci go moze sprzątnąć sprzed nosa, a ciebie to nie wiadomo kto bedzie wtedy posowal. Patrzysz a nie widzisz problemu.

Gość gość
wystarczy, żebyście zamiast wiader miały ciasne cipki, to nie będzie problemu. a głębokść pitki to 10-15 cm, najwięcej zakończeń nerwowych jest na ok 5cm od wejścia. jak której mało, to niech se wsadzi kołek z płotu. małolaty, zamiast iść na randkę z chłopakiem, wolą isć z penisem :( to tak, jakby klient umawiając się na randkę nie szedł bo dziewczyna mu się podoba, tylko dlatego, ze przypuszcza, że ma ona ciasną pitę. :(

Gość gość
gdyby ludzie dobierali sie po narządach, dziś każdy miałby półmetrowego grubego jak ręka, a każda kobieta ciasną jak pierścioneczek, z muskułamy w picie zdolnymi zmiażdzyć stalową rurę. to, że tak nie jest oznacza, że w życiu są ważniejsze sprawy niż q**s i pita.