Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwu licowy facet, przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Znam faceta, ma dzieci, żonę, wszystko pięknie ładnie na facebooku, a zdradza ją ze mną. Taki zakochany, a do mnie przyjeżdża na seks. Czemu tak robicie panowie?

Gość gość
A czemu ty to z nim robisz? Tylko facet winny?

Gość gość
Na fejsie, słodzi jej, gra takiego dobrego, a szuka przygód. Ona nic nie wie. Ja nie zdradzę tajemnicy. Zakochani niby po uszy...ale ściema...

Gość gość
W tym momencie nie chodzi o mnie, chodzi o faceta. Czemu on jej to robi?

Gość gość
Ja jestem w nim zakochana od zawsze, mnie odrzucił, poznał żonę i się ożenił. Ale nadal do mnie przyjeżdża, pisze...

Gość gość
Po co tak gra, gdyby kochał żonę to by tak nie robił?

faceci myślą ptaszkiem i stąd te ich głupie zachowania, ale zastanawia mnie dlaczego kobiety wchodzą w takie układy, dla mnie jest to poniżenie. Jeśli facet przyjeżdżałby tylko po to, żeby mnie przerżnąć to czułabym się jak bezwartościowa ściera :/..

Gość gość rita
a znacie jakiegoś chłopa jednolicowego?. Wszyscy to zboki przecież to oczywiste.

Gość gość
No i coś w tym jest, ale ja kocham, wiem że nie traktuje mnie poważnie, chodzi mi o to, że on nie szanuje żony skoro się spotyka z inną....szanuje ją? czy nie jak myślicie, dla mnie to zagadka.....

Gość adelkaOD kur
Tak, zboki i świnie. Kastracja to jedyne wyjście. Jak kota. Nie wiem czy wiecie ale kastracja u kota trwa ok 5-6 min. Jestem za kastracją chłopów zboków.

Gość gość111
Też mi zagadka.Durna jakaś jesteś czy co?Szanuje tak samo jak ciebie czyli każda dziura dobra .Wkurzasz mnie

Gość gość bożenkaziwonką
tak adelkaOD kur i tu trafiłaś w samo sedno wykastrować prostaków

Gość gość
Żeby faceci mogli zdradzać swoje żony muszą istnieć kobiety, które z nimi idą do łóżka. Oboje w takiej sytuacji są zwykłymi szmatami.

Gość JestemZniesmaczona
są ku...wy i k********.rze jak i również porządni ludzie. Ty i ten twój kochaś zaliczacie się do tych pierwszych.

to jest również Twoja zasługa, że ten facet nie szanuje żony, pomyśl czy Ty chciałabyś być na miejscu tej kobiety? Wyobraź sobie co przeżyje jeśli się dowie... Wszystkie krzywdy, które wyrządzasz los Ci zwróci ze zdwojoną siłą, krzywdzisz tę kobietę i próbujesz się usprawiedliwiać "miłością" do tego cfffela :/

Gość gość
Jak czemu, co za dwulicowe pytanie. chce pojebać inną i takiej szukał aż znalazł. Zwykły kurwiarz znalazł sobie zwykłą kurwę do poruchania. Czego tu nie rozumiesz? Jak by takich jak ty nie było, to by nie miał gdzie wsadzić i siedział przy takiej dziurze, jaką sobie wybrał. A że swędzi kurwiarzy jak i kurwy, to potem takie zdziwka są :O

Gość gość
No dokładnie, też uważam go za szmatę, tak się mizia do tej żonusi, zdjęcia wstawia, obłudnik.....a do mnie cuda wypisuje, mam wrażenie, że faceci nie są w stanie wytrzymac przy jednej babce...

Gość gość
Ja mam uczucia do tego faceta, on do mnie raczej nie....ale czemu robi to żonie, którą uważa za taką cudowną, jaka świnia.....staram się nie spotykac z nim, ale na czort pisze do mnie.....

Gość gość
a ty jesteś głupsza od tej żony, bo żona jest nieświadoma że te wszystkie jego komplementy są fałszywe i że żyje z dwulicowym a ty wiesz o tym że taki jest a i tak zawsze dostaje od ciebie co chce i kiedy chce, dopiero jaki z ciebie ma ubaw ten dwulicowy facet, pewnie śmieje z ciebie z kolegami że taką kretynkę głupią znalazł

Gość gość
Może i tak , ale żonę zna 3 lata, a mnie 10 lat, ciekawa jestem, co by zrobiła jak by wiedziała, jakiego chu...a ma w domu....

Gość gość
Mogę w każdej chwili żonie powiedziec, ale po co? Ja jestem w związku, mam dzieci, dobrze mi z mężem. Po co mi składa propozycje? Udaje takie ciepłe kluchy...do mnie wypisuje takie rzeczy, że wolę nie pisac????? co się dzieje z facetami???/

Gość gość
nic się nie dzieje wciska ci kity a ty się nimi podniecasz a tak naprawdę ma cię w d***e

ciekawe czy Twój mąż często posuwa inne dziurki ? :D

Gość gość
żonę też ma w d***e, żaden normalny chłop tak nie robi...

Gość gość
emocjonalny popapraniec, z zewnątrz miód-malina w środku kawał s********a

Gość gość
No jak nic nie dzieje, skoro marzy o innej d***e. Wyobraz sobie, że jesteś jego żoną, bzyka się z Tobą a wyobraża inną....f**k

Gość gość
gośc, 00.35 zgadza się....

Gość gość
Uśmiecha się do żony, udaje, że zakochany, wychowuje dzieci, a myślami jest z inną laską...ciekawa jestem ilu takich fagasów jest......

Gość gość
a ty jesteś inna? masz męża a myślami jesteś przy innym i nawet temat na forum o nim założyłaś też jesteś dwu licowa tak samo jak on