Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZĘ METALU!

Polecane posty

Gość gość

to jest gatunek muzyki,którego po prostu nie toleruję. wróć! to nie jest muzyka :) ma ktoś podobnie?

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
ja znienawidziłam metal przez kafe a dokładniej mówiąc przez tego gimbusa udającego metala a tak naprawdę to zwykłe amelinium

Gość gość
otóż o skali muzyki stanowi intensywność gry na instrumentach, metel to typowa muzyka. Gorzej jest np. z popem, techno, jeśli chodzi o rap to powiem jedno - kiepska, wulgarna melorecytacja dla plebsu.

Gość gość
Metal nie jest muzyką .Można nie znać nut i grać metal .Można nie umieć grać na gitarze tylko szarpac struny i to jest graniem metalu .Dlatego metal nie jest muzyką .

Gość gość
Ale któren "metal"??? Ja do metalu nic nie mam. Ciekawy surowiec na ozdoby byle zabezpieczony przed rdzewieniem LOL.

"Metal nie jest muzyką .Można nie znać nut i grać metal .Można nie umieć grać na gitarze tylko szarpac struny i to jest graniem metalu .Dlatego metal nie jest muzyką . " Czemu bez przerwy trollujesz i powtarzasz te same bzdury, już milion razy obalone przez różne osoby(bo nie tylko mnie irytujesz tymi głupotami)? :)