Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologia pietro nizej

Polecane posty

Gość gość

Na dole patologia urządza imprezke muza gra i nawaleni kolesie dra mordy jeden przez drugiego a w tle jakis liroy.Nie da rady spac.Nie wiem jak spia ich dzieci bo wieczorem jeszcze sie darly.Kuzwa ludzie sa beznadziejni.Jutro ja im bede od 8 rano napierdzielac na fulla.

Gość gość
wyluzuj, jest weekend. nie kazdy marnuje zycie na kafe tak jak my 🖐️ tez bym sie chetnie pobawilana jakiejs domowce a nie mam z kim :(

Gość gość
No kafeteria nic ci nie pomoze dzwon na policje

Gość gość
Ja rozumiem ze jest weekend i nie kaze sie wszystkim modlic i spac.Zobaczumy jak będziesz mkec malutkie dziecko ktore budzi sie co chwile od tych rykow.Wtedy napisz swoja opinie jak cudownie sie czujesz niewyspana i masz oczy na zapalki.

Gość gość
Jak to patologia to nawet nie piszcie ze ma iść poprosić o ciszę bo jeszcze to się może źle skończyć.miałam taka akcje kiedyś ze co jakiś czas sąsiedzi wyjeżdżali a potomstwo urzadzalo domowki z tańcami i biciem w bębny włącznie, mieszkali na demna maz zadzwonił na policje i o dziwo przyjechali dość szybko impreza ucichła a ja na drugi dzień miałam na oknie rozbite jajko,nigdy więcej się taka akcja nie powtórzyła było im wstyd ze mieli interwencję.

Gość gość
Jasne, rozumiem Cie, wczesniej nie napisalas ze masz male dziecko. Akurat tak sie składa że ja jestem mamą 14-miesięczniaka, ale jak moja córka uśnie to czołgami można po niej jeździć. Bardzo ciężko ją wybudzić nawet po 8-10 godz. snu. Az sie czasem sie zastanawiam czy wszystko z nią w porządku. Trzymaj sie. Już jest ta godzina że towarzystwo pewnie zalane w trupa i wkrótce przestaną drzeć mordy bo po prostu padną

Gość gość
Dzieki...chodzi o to ze ja naprawdę rozumiem ludzi ok weekend piwko podglosnia muzyke na chwile...ok.Aledarcie ryja jakby ich zazynali i liroy na cala pare...jak sie mieszka w bloku to przydprzydałoby sie troche empatii.Wszyscy sasiedzi sa normalni i to normalny blok.Nie jakies zbiorowisko patologii.Tylko ci na dole tacy sa W dzien dra geby na te dzieci az mi ich szkoda...

Gość gość
A ty.... patologia piętro wyżej.

Gość gość
Nie uwazam sie patologie.Nie halasuje nie dre mordy nie chleje alkoholu jak zul i nie dre japy na dziecko jak to ma miejsce nizej.Wiec sorry ale nie masz racji.

Gość gość
Trzeba dzwonic w takich sytuacjach na policje. Blok mieszkalny to nie miejsce na glosne imprezy. Tyle jest teraz lokali, miejsc gdzie mozna sie glosno pobawic, ze ludzie nie powinni tego robic w domach. Nikt nie ma prawa zaklocac spokoju innym.