Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyżby rocznik '94 był rocznikiem psycholi?

Polecane posty

Gość gość

Kasiaszatanistka1994 fascynuje się metalem i non stop tylko o tym gada, zakłada tematy, inne tematy dla niej nie istnieją. A o zgrozo jak ktoś się ośmieli metalu nie lubić. Alicja94 fascynuje się Kim Ir Senem i twierdzi, że kocha go bardziej niż rodzine i chłopaka. Te dzieci są tak poyebane czy prowokują?

Gość gość
jak ja bym chciala miec znowu te 20 lat ahhhh

Gość gość
co ty oni tylko Prowokują

Gość gośćrocznik1997
tak, to rocznik psycholi, potwierdzam, mój brat potwierdza ten fakt :)

Gość gość
Kasiu, nie widziałam jeszcze żadnego twojego tematu, który nie miałby nic wspólnego z metalem, co świadczy o tym, że raczej wielu takich nie zakładasz

Gość gość
"a to z kim ir senem to na 100% prowokacja, widać na pierwszy rzut oka" a na mój gust wcale nie wygląda to bardziej na prowokacje niż całe to Twoje metalowanie. Tamta laska(bo to niewątpliwie ona), pisała tu czasem całe wywody o tym dlaczego Korea Północna taka zayebista, już kilka lat temu. A Twoje wypowiedzi gdzie podkreślasz, że Ty to jesteś indywidualistką, a inni to szara masa, że ty to słuchasz najlepszej muzyki a inni beznadziejnej i w ogóle się nie znają aż ociekają prowokacją ;)

No i co z tego, że pisze tak od kilku lat? Takie kuriozalne wywody nie wymagają wielkiego talentu literackiego, a ich temat jest wybrany, by jak najbardziej szokować, równie dobrze mogłaby chwalić Hitlera i jego Rzeszę. :) "A Twoje wypowiedzi gdzie podkreślasz, że Ty to jesteś indywidualistką, a inni to szara masa" Bo tak jest, uważam indywidualizm za cnotę, większośc ludzi jest i zawsze była od początku świata głupich i przeciętnych. Zaprzeczysz? " że ty to słuchasz najlepszej muzyki a inni beznadziejnej i w ogóle się nie znają " Tu ci przyznam racje, staram się denerwować ludzi i nigdy się z tym nie kryłam :) lubię się kłócić w internecie. :D

Gość gość
Talentu literackiego może i nie, ale przekonania chyba już tak bo zwykłemu trollowi nie chciałoby się pisać dłuuugich wypowiedzi, w dodatku(pomijając samą treść) pozbawionych specjalnych zabiegów "uprowokacyjniających" je w przeciwieństwie do Twoich. Jak sama przyznałaś lubisz się kłócić i myślę, że właśnie w tym celu zakładasz te wszystkie głupie tematy. Nudzi Ci się i dlatego znalazłaś sobie rozrywkę, prowokowanie na kafeterii? W sumie to lepiej by tak było niż byś naprawde była taką psychopatyczną postacią, która uważa, że jest ponad wszystkich bo słucha metalu :O

A nie przyszło ci do głowy, że siedze na kafeterii z tego samego powodu, co ty i inne osoby - dla rozrywki, tylko preferuję nieco inny sposób dyskusji niż ty(kłótnie)? :) Moje opinie, które tu przedstawiam są moimi prawdziwymi opiniami, tylko sposób ich prezentowania przeze mnie jest często karykaturalny , w celu zdenerwowania innych :) Nie jest to trollowanie sensu stricto. "W sumie to lepiej by tak było niż byś naprawde była taką psychopatyczną postacią, która uważa, że jest ponad wszystkich bo słucha metalu " Czy kiedykolwiek gdziekolwiek napisałam, ze jestem ponad wszystkich bo słucham metalu? Skoro tak interpretujesz to co pisze, to nie dziwię się, ze stawiasz mnie w jednym rzędzie z osobą chwalącą koreę północną :D Pisałam tylko, ze metal to najlepsza muzyka. Nie, że ja jestem lepsza bo słucham metalu. A tu kilka przykładowych tematów nie o metalu, ale na inny interesujący mnie temat :P http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-macie-szacunek-dla-ksiazek-p_6067645 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jakie-ksiazki-ostatnio-przeczytalyscie-p_5948534 http://f.kafeteria.pl/temat/f3/znacie-jakies-ciekawe-ksiazki-historyczne-dotyczace-opisu-dawnych-obyczajow-p_6097436 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/ile-ksiazek-przeczytalyscie-od-poczatku-roku-p_6086533 Dobranoc :)

Gość gość
"Alicja94 fascynuje się Kim Ir Senem i twierdzi, że kocha go bardziej niż rodzine i chłopaka" x buahahaha :D:D:D i ty w to wierzysz? :D