Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa radość z seksu będzie wtedy, gdy nie będzie ryzyka ciąży

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Ciąża stoi na drodze do prawdziwego wyzwolenia.

Gość Manblack
i dobrze ze jest ryzyko ciąza,ludzie by byli za mocno rozpasani seksualnie ,....seksualnosc to jak narkotyki,uwierz mi,..

Gość gość
wtedy właśnid byłoby pieknie, prawdziwa wolnosc a nie to co teraz, seks w obecnej postaci to chwila przyjemnosci i ryzyko ogromnych problemow w postaci ciazy i dziecka, na szczescie za 20lat juz tego nie bedzie, bezplodnosc bedzie powszechna

Gość gość
to prawda

Gość gość
istnieje antykoncepcja. prawdziwa radość z seksu jest wtedy gdy kochamy się osoba która nas kocha i sami ją kochamy. obawa przed ciąża to tylko pretekst gdy seks jest mechaniczny i bez uczuć.

Gość Jardir33
tak tak... gadasz tylko ale nie wiesz jakie seks robi spustoszenie w organizmie człowieka,sam jestem uzależniony od seksu---pustka,poczucie winy,zmęczenie,brak chęci do życia...po prostu jak narkotyki.Seks sam w sobie jest Dobry ale można się uzależnić a wtedy człowiek traci kontrole nad swoim zachowaniem,seks jest dobry i potrzebny po to aby mieć potomstwo,tylko w tym celu...

Gość gość
ze skrajności w skrajność popadasz od seksalkoholizmu do czystej prokreacji.

Gość Jardir33
....cienka jest granica...

Gość gość
Ja zaczęłam brac tabl. Antykoncepcyjne bo tego chciał mój facet, jesteśmy razem od 13 lat ja myślę o dziecku ale pomyslalam ze zrobie to dla niego ze bede mu dawac ile tylko będzie chcial a potem np po roku zrobimy dziecko ale nie możemy się ostatnio dogadać on najpierw sam zrezygnował z pracy gdzie zarabial po 10 tysiecy gdzie jest to na polskie warunki bardzo duzo teraz szuka innej pracy ale wszędzie gdzie idzie mowi ze chce zarabiac minimum 7tysiecy a ludzie się śmieją ze ma takie wymagania i proponuja mu 2, 3 tys. A on sie obraża ze tak malo a kochac sie nie kochamy od 2 miesiecy praktycznie..........

Gość gość
Prawdziwą radość z seksu mieliśmy my. Kiedy niczego nam nie brakowało, idealne warunki dla rodziny. Kochaliśmy się jak szaleni ile chcemy, zaszłam w ciążę, mamy kochanego synka to jest radość z seksu. Tylko trzeba stworzyć do tego warunki, nie musi być wielka forsa, tylko dużo miłości. Nigdy się nie zabezpieczaliśmy to jest wolność. Może po drugim dziecku zaczniemy, ale jestem już spełniona.