Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kocham go nadal ale zerwalam kontakt bo on juz mnie nie kocha.

Polecane posty

Gość gość

Po 3 latach, Jego zapewnien, wspanialej milosci...zerwalam, od 2 lat zaczelo sie psuc. Popadl w depresje, bylam przy nim caly czas, wspieralam, pomagalam, cala soba, kosztem swojego zdrowia, swoich spraw...a On?! On juz nigdy nie powiedzial Skarbie,nie przytulil, rzadko pytal co u mnie...tylko powiedzial,ze nie chce zwiazku, ze ma wyrzuty- mowiac mi wczesniej,ze kochal mnie, ze tyle planowal, ale nie chce mnie stracic- chce miec kontakt. Bylo to trudne dla mnie, kochac kogos, miec swiadomosc ze sie razem nie bedzie a majac kontakt. Wiele myslalam, wiele czytalam...jestem z tych kobiet ktore kochaja za bardzo, ostatnio czytalam ta ksiazke i zdalam sobie sprawe z mojego problemu...jak i Jego. Zal mi go, ma depresje jest samotny, bez znajomych...ale...ale nadal wspomina ex...zrozumialam, wczoraj postanowilam i oswiadczylam Mu, ze dla mnie miec z Nim kontakt to zbyt bolesne, chce zapomniec, mimo ze nigdy pieknych chwil nie zapomne. Boli jak cholera, ale czuje,ze dobrze zrobilam dla wlasnego dobra, bo i ja zauwazylam u siebie oznaki depresji przez Niego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować