Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydka kobieta może mieć powodzenie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam dość duże, a mimo to jak patrzę w lustro to wydaje mi się ,że wcale nie jestem zbyt ładna... nie mam opinii puszczalskiej itd. Myslicie ,że wygląd ma tu duże znaczenie czy nie koniecznie?

Gość gość
pewnie ze moze niektore sa tak paskudne a nie wiem co ci faceci w nich widza moze masz kase i chca sie ustawic albo wygladasz na latwa :D

Gość gość
ja mam kolezanke 39 lat, jest strasznie brzydka chociaz ja lubie I dla mnie jest ok, ale to co zawsze slyszalam o niej to mnie przerazalo, nigdy nie byla w zadnym zwiazku, a jak poznala faceta to najpierw traktowal ja jak smietni, a ze byl jeszcze brzydszy od niej wiec pewnie pomyslal ze nikogo nie znajdzie I z nia zamieszkal, napewno jej nie kocha ale kogos trzeba miec bo pewnie wstyd przed znajomymi, tylko ciekawe na jak dlugo z nia zostanie

Gość gość
chca cie puknac

Gość brzydka Wiolcia
No ja jestem mała i brzydka a znalazł się taki co mi zrobił dziecko więc nie ma tragedii.

Gość _Moniś_
Ja też jestem brzydka, najgorsze są moje wyłupiaste oczy i nalana twarz, wszyscy mnie porównują do żaby, złośliwościom nie ma końca, ale mizdrzę się do facetów i jakoś to nadrabiam.

Gość gość
samotny romantyk co ty bredzisz? mozna byc brzydkim i miec powodzenie, bo pewnosc siebie i nadrabianie charakterem sa toksykujace. ja tam wierze, ze autorka tematu jest brzydka, a ma rwanie.

Gość prawictwo pospolite 135
mozna być brzydkim i miec powodzenie to prawda .. Ale należy to uzupełnić , ze brzydki nie oznaczy od razu wielki pasztet.. mega pasztet o ocenie 2./10 nigdy nie bedzie mial powodzenia , nawet jak jest łatwy. ale juz taka dziewczyna o urodzie lekko ponizej sredniej na 5/10 moze miec powodzenie jesli caly czas chodzi z piersiami czy tyłkiem na wierzchu . srednia uroda w Polsce to 6/10 srednia znaczy ze 5 dziewczyn jest od niej ladniejszych i 5 brzydszych .. wiec sie nie wyroznia specjalnie anie na plus ani na minus.

5/10 oznacza ze 6 przypadkowych dziewczyn jest od niej ladniejsza a 4 panny są brzydsze Taka dziewczyna moze miec powodzenie , bo niedostatki twarzy moze nadrabiać figurą i podkreslaniem piersi czy tyłka.

Gość gość
srednia w Polsce to 7

Gość gość
ups :o

Gość gość
Może być brzydka twarz, ale jeśli jest super ciało to problemu nie ma żadnego.

Gość gość
Ja zauwazylam ze te brzydsze i przecietne maja fajniejszych chlopow niz te piekne i zadbane. Idzie taka modelka a obok niej facet nizszy do tego z brzuchem masakra. Rzadko widuje pare w ktorej oboje sa ladni

Gość gość
Jasne ze tak ! Zwlaszcza jak jest brzydka ale ma z******te cialo lub ma kupe forsy to wystarczy:)))

Gość akurat_
prawictwo te twoje wyliczenia sa wyjete z d**y. skad ty bierzesz sily na te studia przypadku :D 🖐️ nie masz racji, ze pasztet 2/10 nie znajdzie odbiorcy. moja sasiadka jest ruda, piegowata, gruba jak walen (krotkie maczugi zamiast nog i rozlany tulow), nosi jakies oblesne okulary, nie potrafi sie ubrac ani umalowac, do tego ma skrzekliwy glos, a nie dosc, ze ma faceta to jeszcze i dziecko. podejrzewalam wprawdzie goscia, ze jest uposledzony, ale okazalo sie, ze nie - normalny. do tego nie brzydki, a totalnie przecietny. nie wierze, ze nie moglby sobie znalezc takiej 5/10 (w twojej idiotycznej skali)

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

mylisz sie dziewczyny ponizej 5/10 wybierają sobie tylko desperaci.. Robia to dla łózka , sami są brzydcy , są puści , mają problemy z psychiką.. Zwykly facet nigdy nie wezmie za zone paszteta.

Gość gość
ale się znacie :> Ja moze mam ładne oczy jedynie ale nos nieciekawy i zawsze zbędne kg. Mimo to mam faceta jestesmy szczesiwi, dla niego jestem piekna... Malo tego zanim zaszlam w ciaze ze swoim to 3ech w jednym czasie ":flirtowało". jeden do dziś się odzywa, a mu napisalam ze ost przytylam, gdzie napisał ze masz w sobie to cos gdzie wyglad sie nie liczy. Wiec ;) Rozni są faceci sytuacje i charaktery.

Gość akurat_
no a oni wlasnie sa po slubie. w ten sposob twoja wysublimowana teoria legla w gruzach. to, ze 3/4 osob mysli: co za desperat (albo uposledzony - jak sama myslalam na poczatku), z takim pasztetem i w ogole nie zmienia faktu, ze nie takie przypadki ziemia widziala. jezeli zdrowa kobieta potrafi byc z facetem bez rak & nog, karlem itp. to tym bardziej z kims kto wyglada odpychajaco. to samo dotyczy facetow.

Gość gość
prawictwo pospolite 135 dziś mylisz sie dziewczyny ponizej 5/10 wybierają sobie tylko desperaci.. Robia to dla łózka , sami są brzydcy , są puści , mają problemy z psychiką.. Zwykly facet nigdy nie wezmie za zone paszteta. x Może już najwyższy czas POROZMAWIAĆ NA ŻYWO Z JAKĄKOLWIEK KOBIETĄ, nie mówię, że zaraz podrywać, bo to jest poza twoim zasięgiem?

Gość gość
Mam 40 lat i mam sporo znajomych, kolezanki sa ladne i nawet bardzo ladne, maja mezow i dzieci, sama tez jestem dosyć atrakcyjna i dlatego od zawsze jakis mężczyzna koło mnie sie krecil:) i to chyba jedyna rzecz o jaka nie musze sie martwic w swoim zyciu, to ze kieykolwiek bede sama, i mam w swoim gronie kolezanke bardzo bardzo brzydka, ma 40 lat i nigdy nie byla w zadnym zwiazku, kazdy facet sie od niej odsuwal np. Jak bylismy na jakiejś imprezie, rok temu kogos poznała kto robil z nie durnia ona konczyla z nim kontakt a pptem on znow dzwonil, ulatnial sie o znowu zjawial, chlopa troche mlodszy i widac z jakimis problemami, w koncu odezwal sie do niej bo wiedzial ze ona na niego caly czas czekala i teraz sa razem, ja na jej miejscu pognalabym go juz dawno bo moim zdaniem jego zachowanie swiadczylo o problemach emocjonalnych no ale ona byla bardzo zdesperowana, skoro nigdy nie byla z nikim a tu jakis sie zainteresowal wiec ona postarala sie o ciążę, kiepsko widze ich relacje ale moze jakos sie ułoży, mysle ze naprawde brzydkie kobiety nawet jak kogos znajda to na chwile, smutne ale prawdziwe

Gość gość
Odwrotnych? Że nie znajdą, ale za to na długo? :D

Gość gość
ciekawa kwestia...

Gość gośćula
ależ pustostany tutaj piszą , owszem brzydka kobieta może mieć powodzenie i nie musi być wcale bogata ani puszczalska. Wystarczy że ma to coś , to coś co jest tak ulotne jak promyk słońca odbity w tafli jeziora. Dzisiaj kobiety wyglądaja jak ściagnięte z chińskiej taśmy produkcyjnej , a faceci szukają czegos innego ,odmiennego od reszty i to ich kręci. Plus klasa ,spotkać kobietę z klasą to jak wygrac w lotto

Gość gość
"dziewczyny ponizej 5/10 wybierają sobie tylko desperaci.. Robia to dla łózka , sami są brzydcy , są puści , mają problemy z psychiką.." Prawictwo: ty piszesz O SOBIE :D :D :D.

Gość warp 7
Wystarczy że ma to coś , to coś co jest tak ulotne jak promyk słońca odbity w tafli jeziora. x Pustosłowie. To coś, to po prostu suma rozmaitych elementów, cech, takich jak WDZIĘK, wygląd, intelekt, charakter... I wcale to nie jest ulotne, to widać, tylko ludzi, którzy nie potrafią obserwować, nazywają ten zestaw cech - tym czymś.