Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydka kobieta może mieć powodzenie?

Polecane posty

Gość gość
>>>I wcale to nie jest ulotne<<< Masz rację. Tylko, że oprócz wymienionych przez ciebie elementów ważne jest także samopoczucie danej osoby, a to zależy od konkretnej sytuacji, więc jest zmienne a nawet ulotne :D.

Gość gość
Znam brzydkie kobiety ktore sa w dlugoletnich zwiazkach.Sa brzydkieWysokie babochlopy z wielkimi stopami .... Ale maja tyle uroku w sobie ze to im rekompensuje brak urody.A poza tym to świetnie gotują,palce lizac ,mają poczucie humoru ,sa pewne siebie ..Ludzie tak naprawde uroda to jest tylko na chwilkę Te piekności są wlasnie porzucane bo faceci maja dość księzniczek.Wolą ciepłe ,przytulaski takie na całe życie .

Gość gość
Tak kiedys glupim ,naiwnym kobitom wmawiano ze "Facet nie musi byc -ladny,przystojny ,naprawde meski,ale WAZNE ZE JEJ SIE CHLOP TRAFIL i niech sie cieszy taka baba sad Sorry Facet tez musi byc ladny -musi nam sie podobac ,a nie jakis nic specjalngo jakiegos "Zdzislawa " brac sad .Kobieta pewna swojej atrakcyjnosci nie wezmie sobie faceta " nic szczegolnego" .Desperatka,glupia ,nawina malo wymagajaca ,nie pewna swojej atrakcyjnosci owszem wezmie sobie faceta nic specialnego ,sorry ale taka prawda.

Gość gość
"Kobieta pewna swojej atrakcyjnosci nie wezmie sobie faceta " nic szczegolnego" .Desperatka,glupia ,nawina malo wymagajaca ,nie pewna swojej atrakcyjnosci owszem wezmie sobie faceta nic specialnego ,sorry ale taka prawda."

Gość gość
Brzydka kobieta moze mieć powodzenie ale musi miec osobowość, rzadko kiedy brzydka kobieta ma chlopaka, tez mam kolezanke po 40-tce ktora nigdy nie byl zainteresowany zaden mężczyzna, ona ma mentalnosc 20-latki nie ma nic ciekawego do powiedzenia, nie pptrafi sie nawet wyslpwic i jeat strasznie nachalna wiec skutek jest taki ze mężczyźni od niej uciekaja, kobieta z ciekawa osobowością nawet brzydka zawsze kogos znajdzie natomoast ktos nudny nieciekawy nawet jak ppzna to tyllo na chwilę

Gość gość
oj moze. jak faceci czuja ze jest latwa a to czuc na kilometr. wiecie "potwor nie potwor ale wazne zeby mial otwor"

Gość gość
miałam np bardzo brzydka kolezanke. była szczupła i nawet zadbana ,ale miała ardzo zadarty nos i wygladała troche jak świnia :D ale była bardzo puszczalska , chodziła ciagle na imprezy ,w wieku 16 lat zaszła w ciaze i nie wiedziała nawet z kim :D zrobili test DNA i sie okazało ,ale "kandydatow" bylo kilku :D

Gość gość
tak

Gość gość
mało która kobieta nie ma w ogóle żadnego powodzenia, ja nie jestem ideałem, najgorsza jest twarz bo mam skłonność do trądziku (rzadko mam całkowicie gładką twarz) nos mam dziwny, oczy małe, pod nimi worki/cienie które trudno zamaskować, mam długie ciemnie włosy, jestem normalnej figury, super młoda też nie jestem, "chętna" też nie jestem, raczej zamknięta w sobie a mimo to jakbym chciała to jest paru facetów zainteresowanych, ale ja nie mam ciśnienia na związek romantyczno-seksualny, mam tera inne sprawy na głowie, faceci nigdy nie byli moim priorytetem

Gość gość
* teraz