Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzi i fb . pomocy !!!

Polecane posty

Gość gość

oznaczyłam się przypadkowo na czyims zdjęciu kogo nawet nie znam > ! tel mi się zacial i oznaczyłam się :( jak to szybko usunąć nim ta osoba zobaczy????? czy da się wogole??? niewidze opcji usun czy cos w tym stylu.... czy da się wycofać oznaczenie nim ta osoba to zobaczy???

Gość gość
haha ale kwas :D ja tam fobie i nie wchodzę na fejsa przez telefon od kiedy, chciałam wyszukać kogoś znajomego i wpisałam jego imię i nazwisko na swoją tablicę przez przypadek. Miałam tego posta cały dzień nim zauważyłam i usunęłam

Gość gość
co mogę z tym zrobić?

Gość gość
Powinnaś mieć cos takiego jak usuń znacznik czy jakos tak. Chociaz jak przez telefon chcesz to zrobić to moze byc ciezko, najlepiej na kompie

Gość gość
no teraz jestem na kompie ale gdzie ten załącznik ???? prosiłabym o dokładnie napisanie krok po kroku . czy jest szansa ze anuluje to moje przypadkowe oznaczenie ???

Gość gość
Zmartwień cie FB juz wysłał Neila ze xx odznaczył/a się na zdjęciu... Możesz to skasować ale ślad po tym zostanie

Musisz chyba wejść na te zdjęcie i pod tym zdjęciem będą osoby oznaczone chyba na niebiesko, no i pewnie tam będziesz, najeżdżasz myszką na siebie i może tam jakiś krzyżyk będzie :) Najlepiej przeproś te osobę, powiedz że złośliwość rzeczy martwych. Na pewno w powiadomieniach się jej pokaże, nawet jak odznaczysz.

Gość gość
wlasnie pech taki ze wchodzę na to zdjecie i pod spodem i pisze tylko OZNACZ ... ... ... wyślij . wlasnie chodzi o to ze nie ma nic takiego ;( już patrzyłam i nie wiem . wiec szukam tu pomocy

Gość gość
Może jakieś love story z tego wyjdzie :D moja kumpela kiedyś przez przypadek wysłała zaproszenie do typa, którego w ogóle nie znała. On jej coś odpisał, że chyba się nie znają itd., ona go tez przeprosiła, w końcu umówili się na randkę i dzisiaj są parą :D

Gość gość
w opcjach jest tylko EDYTUJ LOKALIZACJE .... DODAJ POST I COS TAM JESZCZE... . NAPRAWDE NIE ma takiej opcji :( nie ma nic co by pisalo usun , jakby było już bym to zrobila dawno :(

Gość gość
zadnej milosci nie chce to było na zdjęciu dziecka ! . musze to szybko usunąć .taki wstyd .

Gość gość
jest tylko nis jeszcze żeby zglosic zdjecie :(

Gość gość
udało się ! dziekuje kochani :*:*:*