Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 21 lat i dopiero teraz zrozumialam, ze

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej liczy sie to aby mężczyzna był bogaty. Wygląd i inteligencja maja drugorzędne znaczenie. Pieniądze to podstawa udanego zycia we dwoje i posiadania dzieci kiedys myślałam, ze miłość. Zgadzacie sie ?

Gość gość
tak, głupia materialistyczna pusta k/u/r/w/o

Gość gość
a teraz mi możesz obciągnąć

Gość gość
Kocham mojego chłopaka, ale za malo zarabia żebym mogła wyobrazić sobie życie z Nim. Co z dzieckiem ? co to za życie od 1 do 1 ?

Gość gość
zdechnij d****o

Młoda jeszcze jesteś, więc życzę ci,żebyś kiedyś zrozumiała,że pieniądz to nie wszystko, po za tym co ty liczysz tylko na faceta,że będzie pieniążki do domu przynosił, a kobieta to będzie leżeć i pachnieć? Przecież dwie osoby w związku mogą pracować

Gość gość
a dla mnie na pierwszym miejscu jest inteligencja. bo jak madry to i zaradny,a jak zaradny to zawsze kasa bedzie po drugie wyglad. przeciez jakis pociag musi byc zebym z nim do lozka poszla a po 3 kasa. byloby milo jakby oprocz intelektu i wygladu mial miliony,ale jak miala bym wybierac,wybralabym przecietniaka niz bogatego polglowka

Gość gość
Mam teraz inteligentnego i zaradnego chłopaka a mimo to nie mamy pieniędzy, taki związek jest trudny

Gość gość
to,ze teraz nie macie pieniedzy nie znaczy,ze za kilka lat nie bedziecie ich dalej mieli.Skoro jest inteligentny i zaradny to sobie da rade. Uwierz mi,ze z bogatym sama nuda i rutyna. Kasa ci niczego nie wynagrodzi...To dobre na rok dwa,a nie na cale zycie