Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o ciapatych w tv haha...

Polecane posty

Gość gość

dobre wczoraj ogladalem film dokumentaly o prostytucji na swiecie w pierwszejczesci filmu akcja rozgrywala sie w tajlandii w drogim hotelu byly drogie prostytutki dla biznesmenow itp same zadawaly sobie pytania i w momencie kiedy jedna drugiej sie spytala z jakiej narodowosci facetami sypia jej sie najgorzej odpowiedziala bez zastanowienia ze :"z hindusami bo smierdza" :D widocznie dla naszych kobiet pachna fiolkami ;) druga czesc filmu dziala sie w indiach burdel byl ta po protu straszny zero poszanowania dla tych kobiet i jeden z facetow ktory odpowiadal rozne rzeczy w tym filmiepowiedzial tak" dobrze ze sa te dziewczyny w innym wypadku normalne kobiety nie moglyby przejsc ulica niezaczepiane dochodziloby do g***tow mezczyzni uprawialiby tez seks z kozami i krowami"autentycznie zawsze myslalemze ten tekst z kozami jest po to zeby ich osmieszyc bezpodstawnie ale wychglada na to ze to najprawdziwszaw swiecie prawda :D faktycznie jaksie tak na tym zastanowic to ci ludzie maja jakies zwyrodnienie juz w genach wpisane tyle g***tow co tam sie slyszy to w zadnym innym kraju nie ma kiedys czytalem o 14 lattce ktora zostala zgwalconaw autobusie! przez 10 facetow w tym kierowce ! poszla ba policje i zg****ili ja policjanci w celi!! p******a nacja... zwierzeta nie ludzie :/

Gość gość
tak to jest prawda.arabow/muslimow nie stac na zone,to sie rypia miedzy soba,albo gwalca osla.to jest u nich na porzadku dziennym.a ktory chlopak by wytrzymal bez zekzu?znajde ci link to sam mozesz zobaczyc.narazie

Gość gość
MA byc: podaje CI ///pierwszy film

Gość gość
podaj namiary na te filmy/ten film

Gość gość
chlopakow jest nie stac na zone a palka im stoi non stop i to jest prawda ze j---eb---ia kozy ,osly,wielblady i co tam sie daje.

Gość gość
napisz mi CO TY NA TO?

Gość gość
Wszedzie sie znajda p****ancy, w pl tez nie brakuje , pedofile, gwałci ciele, geje , zboki, itp, bylo w programie uwaga jak jakis facet posuwa kury, psy, zal zwierzat, fuj fuj,a caryca Katarzyna skonala jak zrobila to z koniem, ale uwierz ja jestem jeszcze mloda, mam czas na facetow ale wolalabym miec takiego ciapatego niz ciebie, bo z twoich wpisow wynika ze jestes zlym czlowiekiem, brak kultury, tolerancji, mysle ze ktos cie skrzywdzil a moze dziewczyna zostawila cie dla jakiegos araba?

Gość gość
co ty porownujesz polske z indiami... w kazdym kraju znajda sie zwyrodnialce ale cos co jest zwyrodnieniem w polscew indiach juz jest calkiem normalne i dopuszczalne nie mowiac juzo skali tego proceder*******cesz mi powiedziec ze w pl g**** na 14latniej dziewczynce z udzialem 10obcych sobie facetow(pasazerow) w autobusie bylby mozliwy? w ttym kierowca sie dolaczl .... a pozniej jakby poszla na policje to na posterunku tez by ja zg****ili? ...puknij sie w leb :/

Gość gość
Wielbicielki ciapatych, zanim rozłożycie przed nimi nóżki zastanówcie się gdzie oni przed wami moczyli swoje... :)

Gość gość
p.s ogolnie to terazdoczytalem dokonca co tam napisalas bo wczesniej mi sie nie chcialo czytac tych farmazonow ... mamsie swietnie nie zostawila mnie zadna dziewczyna jak juz to na pewno nie dla araba i nie w uk;) mam swietna dziewczyne a komentarz nasunal mi sie po obejrzeniu dokumentu i tekstach ktore tu wczesniej czytalem bo okazaly sieprawdziwe:) wiec kiepski z ciebie psycholog moge sie zalozyc ze branza w ktorej pracujesz w uk jest daleka od tego czym zajmujesz sie na forum ;) jezeli wolisz ciapatego to go sobie bierz nic mnie to nie obchodzi jak dla mnie jest to nauralny proces w ktorym kiepski material na dziewczyne sam sobie strzela w stope :) mam nadzieje ze bedziesz z nim szczesliwa i krzyzyk na droge :) apropo tolerancji masz w ogole swoje zdanie na ten temat? bo jak dla mnie jestes zaprogramowana przez media na poprawnosc polityczna dla ciebie pewnie kobieta z broda lub przebrani w dziewczece ciuchy chlopcy w przedszkolu nie stanowia problemu co? jestes mloda i nie kumata ...tak jak napisalas tolerowac nie oznacza godzic sie na wszystko rozumiesz to??? gdybys zginela w wypadku razem z mezem nie majac juz rodzicow ani tesciow zadnej bliskiej rodziny ale pozostawiajac na swiecie malego synka wolalabys zeby wychowala go tradycyjna rodzina czyli kobieta i mezczyzna czy zeby trafi do rodziny skladajacej sie z 2 facetow ktorym zachcialo sie pobawic w rodzine to kogo bys wybrala? odpowiedz sobie sama czy jestes tolerancyjna...

Gość gość
Haha nie jestem w zwiazku z ciapatym, owszem jestem mloda na razie nie mysle o powaznym zwiazku, spotykam sie z pewnym Norwegiem bo tu mieszkam, na codzien mam doczynienia z murzynami, turkami, hindusami, arabami, a pakistanczykow jest tu ful, ale nie wszystkich mozna tak ponizac, sa ludzmi normalnymi, wyksztalconymi , pracuja na wysokich stanowiskach, a jesli chodzi o to jakbym zginela z mezem w wypadku a synek zostal to zalezy do jakiej rodziny by trafil, jesli normalni kobieta i mezczyzna to ok ale jakby byli wredni a para 2 mezczyzn okazala sie kochajaca rodzina, dbali by o mojego synka to wcale by mi to nie przeszkadzalo, na codzien spotykam sie z gejami, lesbami, i innymi dziwolagami, ale mi oni nie przeszkadzaja, byle mnie nie zaczepiali niech sobie zyja jak chca, tak samo kobiety w burkach, niedawno jechalam metrem i spotkalam znajomego z Pl a ten jak zaczal wysmiewac te muzulmanke, zwrocilam mu uwage nie lubie takich ludzi

Gość gość
jak sa te quuur//wy z burkami w europie to niech sie naucza europejskiej kultory.Chrzescijana nik nie buduje kosciolow a ich qur///wa krajach bo z araz wysadza w powietrze a tu jak przyjada to im trzeba wszystko dac!Meczet,dom?bo narobili 12 bekartow i na socjalu tylko potrafia zyc!w p///-i///zdu a tymi brodasami

Gość gość
Psychol psychol lalala duzy problem z glowa, z soba ma, hahaha , lepiej roochac sie z ciapakiem niz zakapleksionym polakiem, i miec 12 pięknych bachorow z ciapakiem niz 1 z paskudnym polakiem

Gość gość
jesli normalny facet i kobieta to ok? noi proste czyli w olalabys zeby twoje dziecko trafilo do NORMALNEJ rodziny :) bo gdyby ci to nie robilo roznicy to napisalabys ze ok ...wolalabym zeby trafilo do "normalnej"rodziny tworzonej przez 2 facetow :) a nie jakimis kretymi drogami tlumaczyla dlaczego tam tez mogloby trafic i to jest wlasnie twoja tolerancja wiadomo zegdyby sie okazalo ze mam syna geja to dalej bylby moim synem i go kochal chociaz ta wiadomosc nie bylaby latwa ale nie podoba mi sie pomysl adoptowania przez 2 facetow dziecka i te glupie argumenty gejow ze lepeij zeby sie wychowywalo w patologicznej rodzinie...a gdzie jest napisane ze do takiej ma trafic .... taka sytuacja ma miejsce tylko w ich chorych umyslach geje byli od zawsze ale nikt nigdy nie obnosil sie ze swoja orientacja tak obniosly sposob wiec po co oni to robia wolnosc tomku w swoim domku proste apropo hindusow tak samo jak sa wyksztalceni w uk tak samo sa biedni polacy w polsce ale to nie znaczy ze gdyby nie bylo burdeli walili by kozy na lakach w przeciwienstwie do spolecznosci hinduskiej sa jakies ewenementy w kazdym kraju ale tam byloby to regula sam hindus to powiedzial "g**** na kozach krowach i kobietach"

Gość gość
Dla Tunezyjczyków turystki (innej wiary niz Islam) sa przede wszystkim latwa zdobycza. Poderwanie i spotykanie nie jest tak skomplikowane jak w przypadku "ich kobiet". Nie musza wykazac sie przed wybranka i jej rodzina okreslona pozycja spoleczna, wysokimi dochodami. Czesto tez nie musza pokrywac wszelkich kosztów zwiazku typu restauracje, wyjscia, prezenty etc. W dodatku jest szansa na "bliskosc" bez slubu. Przyjemna perspektywa. Szczególnie dla Panów o nizszych dochodach (boy hotelowy, recznikowy, kelner ..), którzy sa wlasciwie bez szans na znalezienie zony wsród "swoich". Licza, ze po powrocie do kraju wybranki beda równiez przysylac im prezenty a takze gotówke. Czesto slyszy sie prosby o pomoc na rózne cele poczawszy od uzupelnienia konta w telefonie przez oplacenie wojska az po leczenie chorej matki. Habibi licza równiez na zaproszenie, które w ich mniemaniu znaczy : zaproszenie, zakup biletu, udostepnienie mieszkania, pokrycie kosztów w Polsce zwiazanych z utrzymaniem i zwiedzaniem tzn full service na koszt ukochanej. Zamozniejszym sa proponowane róznego rodzaju interesy w które musi wlozyc kilka tysiecy $ lub wiecej .. Od czasu wejscia Polski do Unii Europejskiej Polki moga spodziewac sie nie tylko zainteresowania seksualno-finansowego, ale równiez moga spotkac sie z propozycja malzenstwa. Czesto Polska narzeczona jest zapraszana do domu rodzinnego Tunezyjczyka. Oczywiscie rodzina wita ja serdecznie co dodatkowo utwierdza w przekonaniu co do szczerosci ukochanego. Zdarzaja sie przypadki kiedy Tunezyjczyk ma juz Tunezyjska narzeczona, która udaje siostre lub kuzynke i sama wrecz namawia do poslubienia bogatej europejki, aby ich sytuacja materialna sie poprawila. W normalnych relacjach Arab-Arabka to mezczyzna stara sie zaskarbic sobie rodzine przyszlej zony a nie ona jego rodzine wizytami. W wielu regionach Tunezji mezczyzna wrecza narzeczonej prezenty np zlote lub srebrne bransolety. Decydujac sie na slub warto pamietac o kilku rzeczach. Chociaz Tunezja sprawia wrazenie nowoczesnej jest to jednak kraj arabski. Przywiezione z Polski przedmioty staja sie wlasnoscia narzeczonego / meza. Nalezy byc swiadomym, ze wszystkie sprzety i nieruchomosci zostana zapisane na tunezyjskiego narzeczonego. W przypadku zerwania narzeczenstwa staja sie one nieodwracalnie jego wlasnoscia. Prawo do posiadania nieruchomosci i ziemi maja jedynie obywatele tunezyjscy. Dzieci nie moga wyznawac innej religii niz Islam. Nie jest mozliwe umieszczenie klauzuli w kontrakcie malzenskim przyzwalajacej na wyznawanie dzieciom innej religii. Jest to regulowane przez prawo zwiazane z porzadkiem publicznym. Niepelnoletnie dzieci nie moga wyjechac z kraju bez zgody ojca, nawet jesli posiadaja podwójne obywatelstwo. Wedlug prawa tunezyjskiego zgodnie z artykulem 23 kodeksu stanu cywilnego matka moze razem z niepelnoletnim dzieckiem wyjechac z Tunezji. Wydaje sie jednak, ze straz graniczna nie uznala tej zmiany (z 1993 roku) i nadal wymaga pisemnej zgody ojca na wyjazd nieletnich dzieci. Malzenstwo przewaznie konczy sie po kilku latach czyli po zdobyciu stalego pobytu w Europie a mezczyzna znajduje sobie duzo mlodsza od siebie kobiete ze swojego kraju. Przykladowy wpis znaleziony na jednym z forum zatytulowany "rozwód z Tunezyjczykiem" : "..maz bez skrupulów wyjezdza do Tunezji. Opuszcza mnie. Zostawia mnie z kredytami, które byly potrzebne na wyjazdy do Tunezji na wakacje i prezenty dla jego 10-rga rodzenstwa i ich dzieci. Z tego co wiem maz wyjechal z Tunezji po 3 tygodniach pobytu u rodziny i wyjechal do Francji, gdzie najprawdopodobniej przebywa do dzisiaj" I kolejny fragment : "ozenil sie z checi wydostania sie z Tunezji. bylam jego wiza i karta pobytu a Polska krajem przejsciowym na zachód Europy..." Czy w takim razie nie ma zadnej szansy na szczesliwy zwiazek z Tunezyjczykiem ? Na pewno szansa istnieje. Minimalna. Pod warunkiem, ze ludzie sa na podobnym poziomie intelektualnym i finansowym a znajomosc nie rozpoczela sie "wakacyjnym romansem". Na temat "habibi" z wakacji powstal bardzo fajny film "DARLING I LOWE JU". Co prawda akcja dzieje sie w Egipcie, ale zachowania naiwnych kobiet i ich cwanych adoratorów sa dokladnie te same. Warto zwrócic uwage szczególnie na wypowiedzi Panów z Egiptu gdzie sami przyznaja, ze takie zwiazki nic dla nich nie znacza.

Gość gość
Bo tak Bog stworzyl kobiete i mezczyzne i to oni maja tworzyc rodzine tata mama , a nie tata i tata, sama wychowalam sie w takiej rodzinie ale uwierz jakbym miala do wyboru (teraz dam przyklad znanych ludzi) : Mieszkac u piosnkarki Edyty Gorniak i byc przez nia wychowywana to naprawde bym wolala u piosenkarza Eltona John pomimo ze jest gejem i wzial slub z facetem ale adoptowali 2 chlopcow, zarowno Gorniak jak i John maja ful kasy bez wahania wybralabym Eltona, i nie przejmowala sie co ludzie powiedza , wiadomo Elton John nie mieszka w Pl

Gość gość
A ja tez kocham sie z ciapatym, lol rewelacja, poznalam go chodzac na kebaba z moim chlopakiem polakiem, od samego poczatku mu wpadlam w oko, wiecej miesa do kebaba mi dal, milutki, usmieszki, a nastepnym razem poszlam sama i sie zaczelo, lepszego seksu nigdy z nikim nie przezylam, choc tez mie ma kolosa w rosporku to rewelacja, w islamie zakaz jest seksu analnego, oralnego ale on mi robi super minetke lol

Gość gość
Uwielbiam sniadych i nic na to nie poradze , ze sa super

Gość gość
te brudasy są obrzydliwi ! i chorzy psychicznie *******ają kozy osły jak leci ! to chory naród