Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić narzeczonego na ostry seks ?

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony jest typem romantyka. Seks z nim jest boski, ale on jest delikatny, traktuje mnie trochę jak księżniczkę. Jak można namówić faceta na ostry seks ?

Gość gość
sama napier iniciuj kiedys bylem podobny do twojego faceta jedna dziewczyna wszystko zmienila teraz na romantyka moglbym walic pare godzin i nie dojde jesli nie jest ostro zacznij od konkretnego ujezdzania fajna jest tez pozycja kiedy kobieta zapiera sie dlonmi o kolana faceta pupcie ma w gorz nogi niedaleko klatki pirsiowej i nadziewa sie pipka na partnera ujezdzajac go ze skosa uwielbiam to ale laska musi byc w swietnej formie;) jak sie wypinasz to pozwol sobie na szeptanie do niego "zerznij mnie ,blagam " itd;) no i jak bedziesz robic loda to daj z siebie wszystko potraktuj go ustami jakby to byla twoja copka czylizwyczajnie go zroochaj:P nie ma ocpji ze mu sie nie spodoba :)

Gość gość
wilk już roztacza swoje fantazje nawet na uczuciowym...

Gość gość
Nigdy nie robiłam loda facetowi. Mojemu byłemu nawet bym nie chciała - teraz sypia z facetami, a mojemu narzeczonemu owszem chciałam, ale on nie chciał, twierdzi, że to jakby chciał mnie upokorzyć.

Gość gość
lipe masz z tym facetem jednym slowem dla kazdego normalnego faceta lod jest niezwyklym przezyciem z jednej strony sa doznania a z drugiej wlasnie ta dominacja nad partnerka to zapewnia dodatkowe emocje ;) skoro mu tak zle z nadstawieniem penisa to chociaz ty go wykorzystaj i rozloznozki i niech lize niewolnik jeden :P

Gość gośćalicuakes
SZCZEROŚĆ. podstawa. ja też przeczytałam Zaplecze - Violetty Komat. MUSISZ przeczyyyyyyytać.