Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zdobyc 9 tys zlotych?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojecia jakim sposobem moglabym tyle uzbierac. Z wyplaty niewiele moge odlozyc :/ potrzebuje tej kasy na operacje nosa. Podjelam ta decyzje po latach przemyslen i to jest dla mnie jedyne wyjscie. Moj nos po prostu rujnuje mi zycie. Tylko nie piszcie o puszczaniu sie za kase itp :/

Gość gość
a możesz dać fotę nosa z frontu i profilu ciągle piszesz o tej operacji może ci nie jest potrzebna

Gość gość
Nie pisze ciagle, to moj pierwszy post tutaj. Jest mi potrzebna. Nie jestem panikarą ktora placze bo ma malego garbka czy leciutko spiczasty nos. Moj nos jest koszmarnie duzy i totalnie nie pasuje do mojej drobnej twarzy :(

Gość gość
Daj fotkę to ocenimy a potem zobaczymy co da się zrobić.Sam mogę przyrzec że coś dorzucę!

Gość gość
Nie, wstydze sie :( albo jeszcze ktos mnie rozpozna. Jest tragicznie, nie przesadzam

Gość gość
daj nos bez twarzy

Gość gość
Up

Gość gość
to nie twoja twarz :O a co mówią znajomi rodzina o twoim nosie?

Gość gość
napisalam ze foto jest z neta. mowia ze przesadzam ale to moi najblizsi wiec co maja powiedziec :/ a od obcych nie raz slyszalam wiele niemilych słów :(

Gość gość
czyli wszystko wiadomo nos masz normalny znajomi cię wyśmiewają pewnie dlatego że wiedzą że to twój kompleks i mogą ci tym wsadzić szpile

Gość gość
chyba bede musiala wziac ktedyt, chociaz czesc kasy. ale najpierw musze zmienic prace bo przy moich zarobkach niewiele dostane :/

Gość gość
może spróbuj zabieg z kwasem hialuronowym? nie na każdym nosie da to spektakularne efekty bo nos może po prostu nadawać się tlyko do operacji. ja płaciłam 900zł, dodatkowo za kolejny 1000zł zrobiłam wypełniacz hialuronowy w brodzie i twarz nabrała lepszych proporcji. spróbuj, poczytaj o tym. jak jesteś z wawy mogę Ci polecić fajną, uczciwą lekarkę

Gość gość
nie wymyslilam sobie tego. wierzcie mi nie robie problemu z byle p*****ly. mam gorszy nos niz kobieta ze zdjecia i to przy drobniejszej twarzy. przez wiele lat staralam sie jakos go zaakceptowac ale nie moge :( nie jestem w stanie patrzec na swoje zdjecia a z profilu to już zupełnie :( wiem ze operacja jest okropnie bolesna a raczej okres rekonwalescencji ale zniose wszystko

Gość gość
chętnie pożyczę ci tą kasę, spiszemy umowę cywilno-prawną i będziesz normalnie spłacała w ratach. Proponuje 3 warianty: A) pożyczka na rok 9000zł, spłacasz łącznie 10100zł, a więc 12 równych rat po 841,67zł B) pożyczka na 2 lata 9000zł, spłacasz łącznie 11160zł, a więc 24 równe raty po 465zł C) pożyczka na 3 lata 9000zł, spłacasz 12240zł, a więc 36 równych rat po 340zł Zainteresowana? normalnie będziesz mi na konto co miesiąc rate spłacać, ustawisz sobie w banku zlecenie stałe i tyle :)

Gość gość
kredyt

Gość gość
up