Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peronea

szykuje sie burda co robic

Polecane posty

Gość peronea

Dzis wujek wyprawia imieniny. Szykuja sie na nie i moj tata sklocony ze wszystkimi i dziadek ktory jest powodem tych klotni. Tata zapowiedzial mi ze jak przyjdzie dziadek on na imieninach zrobi rozpierduche i powie cala prawde o dziadku: ze go okradal, ze ponizal, nawet ze sypia z mama, ale to juz sa jego chore urojenia spowodowane nienawiscia. Z takich tekstow do bojki droga krótka. Ja szykowalam sie tez na te imieniny ale mam kilkumiesieczne dziecko i boje sie tego co moze sie tam wydarzyć, tego ze moje dziecko moze sie przestraszyć. Czy powinnam iść? Z wujkiem mam dobry kontakt i zwyle chodzilam na jego imprezy.

Gość gość
z czyja mamą sypiać miał dziadek?

Gość peronea
z moją . ja też już sama nie wiem z kim mam to dziecko. w ciąże zaszłam zaraz po jednej z takich rodzinnych rozpierduch

Gość peronea
11:43 to podszyw a szkoda bo mam poważny dylemat. Tata gada ze dziadek sypial z moja mama, tak sobie wymyslil w swoich chorych urojeniach i ze moj jeden brat to dziecko jego i mamy bo jest inny z wygladu.

Gość gość
Idz i czymaj w kącie wiadro z zimna wodą. Jak sie zaczna gryzc to wylej im na leb:-)

Gość peronea
On niestety rozne rzeczy gada w swojej nienawisci przekracza juz wszelkie granice. Nie wiem po co tam idzie nie jest zaproszony. Nikt tam bójki i kłótni nie chce a ten idzie tylko w tym celu. Imieniny k go ze beda inne male dzieci nic dla niego nie znaczy. Dla niego najważniejsze jest upokorzyc dziadka i przekazac wszystkim swoja prawdę. Tylko tam nikt nie chce tego sluchac a znajac jego on będzie klepal mimo wszelkich uciszen. Az syn dziadka nie wytrzyma wstanie i może nawet się pobija.

Gość peronea
dziadek i tata byli swego czasu trochę w USA . i przywieżli zwyczaj i zasady amerykańskiej nowoczesnej rodziny. dlatego w łózku mówię do ojca , że jest lepszy od dziadka a on , że wie bo mu mama [jego żona] to mówiła