Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie szanse na miłosc ma brzydki nieatrakcyjny mężczyzna ?

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość0000987
Piekno to pojecie względne :) Przykladowo mi podobaja sie faceci, na których moje znajome nawet nie spojrzą.. Wiec cos w tym chyba jest :) nie martw sie znajdziejsz kogoś, wszystko w swoim czasie ;) powodzenia

Gość gość
szanse sa. zauwaz, ze jak kogos lepiej poznajesz i lubisz ta osobe to wydaje ci sie ona bardziej atrakcyjna. najwazniejsza jest chemia i jakas nic porozumienia. poznalam w swoim zyciu troche facetow i byalm zauroczona rowniez tymi mniej przystojnymi.

Gość gość
żadnych. tylko ciemnota zacofana i zdesperowana brakiem pieszczot ew brzydkiemu da. a wy piszecie nieszczerze , pocieszając a każda do 40 czeka na mena z bajki z żurnala marne twoje szanse. dbaj o nadgarstki.

Gość gość
>>>jakie szanse na miłosc ma brzydki nieatrakcyjny mężczyzna ?<<< To zależy od: 1) zasobności jego portfela :D 2) pewności siebie 3) gadki 4) inteligencji

Gość gość
5) no i od wielkośc***ały :D

Gość gość
szczerze? żadne. Biologia tak dziala ze niestety nieatrakcyjna osoba nie jest w stanie nas w sobie rozkochac. Masz szanse na związek ,ale milosci tam nie bedzie.

Gość gość
a goowno prawda widze na ulicach jakie pasztety dobieraja się w pary miłosc nie jest tylko dla ladnych

Gość gość
z pewnością o wiele większą niż brzydka kobieta. brzydki facet może mieć ciekawą osobowość [teraz to nie ma znaczenia] kase [o to ma znaczenie]natomiast brzydka kobieta nawet mądra i bogata nie bo penis nie staje do bogactwa wnętrza i portfela.

Gość gość
Uchodzę za atrakcyjną kobietę, a miałam dwóch brzydkich meżczyzn. Każdy się dziwił co z nimi robię, ale szukałam normalnego faceta. Ujęli mnie charakterem, w pierwszej fazie myślałam wow! jaki czuły, romantyk a na koniec okazywało się że s*******e jakich mało. Dlatego od dziś szukam właśnie przystojnych z kasą i klasą!

Gość gość
Mam brzydkie koleżanki a mają przystojnych, fajnych facetów. Nie ma na to reguły. Tak długo latały za facetem że w końcu się godził być, jedna biegała za chłopakiem rok, aż w końcu ja w jej imieniu zaczełam z nim pisać, to sie chłopak nagle chciał spotkać i zgodził sie z nią być. A krowa do dziś twierdzi że ją tak pokochał! od początku go okłamywała! brzydkie z reguły znaczy wredne!!! Bo zakompleksione, wulgarne kaszaloty!!

Gość kobiety to materialistki
dlatego wezma brzydkiego, jak jest bogaty

Gość gość
Takie wpisy jak te z 12:32 dowodzą, że faceci mają szansę na związek, bo zazwyczaj nie są przebojowi (albo i są i to decyduje) dzięki czemu wydają się opiekunczy,z klasą i tylko i wyłącznie dlatego kobiety dają im szansę. (zawiodly się na przystojnych). To nie jest miłość . Stąd tyle brzydkich facetów w związkach, jeszcze się dziwicie parom na ulicach? Może i kobiecie nie ma co stawać, ale seks to też dla niej katorga, chociaż milczy. Nie łudźcie się, brzydale, ze macie szanse na miłość. Dotyczy do kazdej plci!

Gość gość
Dokladnie!!! tez mialam kolezankę, ktorej ,,zalatwilam'' chlopaka. Taka sama sytuacja. Pisalam w jej imieniu z nim i nagle go olsnilo,ze przeciez dlaczego nie! a teraz juz z gorki, wchodzi mu w doope w każdej sekundzie życia, wiec dla niego to komfort-ale ona sie ludzi ze to milosc. w sumie nie dziwie sie bo kazdy chce jej zaznac, nawet jakby mial ją sobie wymyślic. Moj wujek, przystojny, fajny facet jest w malzenstwie juz od kilkudziesieciu lat, maja dzieci. Byl z rownie fajna dziewczyną, a ta brzydula się obok niego zakręciła, nadskakiwała,az tamta dziewczyna SAMA zrezygnowala i on dopiero po ponad roku zdecydowal sie na zwiazek z brzydula. Ona jest wstretna, wygląda jak Velma ze Scooby doo. A oprocz tego strasznie zakompleksiona, slabo wyksztalcona... No tragedia. Ale on sam dopiero kilka lat temu po piwie wyznał nam, że to dla niego komfort. Że "kocha " ją jak przyjaciółke, duzo materialnych spraw ich laczy ale nie bylby z nia dla samego bycia, bo moglby sobie znalezc na swoim poziomie i dobrze o tym wie.Ona zapatrzona w niego, obiadki pod nos, nadskakuje do tej pory,nie zdradza(noo w sumie nie ma z kim)pracuje też, dziecko też wychowała glownie ona i w miedzyczasie pracowala, dwoila sie i troila zeby nie odszedł.Tym bardziej ze wielokrotnie ktos się obok niego kręcił nawet w podeszłym wieku mlodsze leciały. To typ przystojniaka z klasą i kasą :)