Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pomożecie mi wymyślić co mam dać ukochanej na walentynki?

Polecane posty

Gość gość

wiem już na pewno, że chcę jej kupić konkretną książkę, bo interesuje się astronomią, ale chciałbym dorzucić coś jeszcze. Coś nietypowego i ciekawego co jej się może przydać. Tylko proszę, bez głupich sprośnych żartów zboków z kafe. Nie moja wina, że nie możecie sobie nikogo znaleźć, więc proszę nie psujcie mi tematu.

Gość riptide
Zależy co ona lubi, przecież my jej nie znamy :) ja bym sie cieszyła z jakiejs błyskotki, ale to nie znaczy, ze ona tez. Popatrz czy lubi nosić biżuterię ;) jest tez taka fajna strona, gdzie mozna zamówić czekoladę na walentynki z napisem czy cos takiego. Bardzo bym sie tez ucieszyla gdyby mój luby wykonal cos wlasnorecznie :) Ty ją znasz najlepiej, popatrz czego używa, co jej sie przyda. Moze perfumy? Takie jak używa czesto. Moze jakies lusterko ladne, jak lubi sie malować to pędzle, albo jakiś kosmetyk, kosmetyczkę, kufer. Napisz mi cos wiecej o niej to postaram sie cos wymyślić :)

Gość gość
Ona jest taka, że ubrania, błyskotki i tego typu rzeczy szybko jej się nudzą, bardziej interesuje się nauką, książkami i wartościami wyższymi.

Gość gość
To nie wiem co mozesz jej kupić do tej książki w przystępnej cenie..kup jej kwiaty do tego albo ulubione slodycze i będzie ok :)

Gość fachowa_pomoc_kafe
kup jej wiertarkę udarową Makita

Gość gość
co za problem tu takie wszechobecne i na topie daj jej loda na pewno będzie w niebo wzięta?

Gość gość
Ja bym się ucieszyła wiertarką tylko że to droższy prezent. Raczej pod choinkę niż na walentynki :-) Do Autora, DVD związane z astronomią?

Gość gość
Ja bym jednak poszła w biżuterie i kupiła np srebrny długi łańcuszek z dużym srebrnym sercem.Nawiązuje do okazji i tak powinno byc na walentynki,bo to nie sa urodziny ani imieniny.Tylko związane z uczuciem i prezent powinnien pasowac.

Gość annamas
Jak lubi biżuterię, to możesz pomyśleć o jakimś fajnym pudełku, w którą ją schowa :) z doswiadczenia wiem, że kobiety mają z tym problem i wszystko się gubi. Urocze pudeleczka widzialam, ze beda w ofercie polo i nie przepłacisz: http://www.polomarket.pl/gazetki/6/#18

Gość fankaslodyczy
jeśli już jesteśmy przy polomarkecie, to może taki torcik - serce? jeśli nie jest na diecie, to można zawsze skonsumować razem <3 ja jutro rozpoczynam na niego polowanie :D http://www.polomarket.pl/gazetki/7/#16