Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uciążliwi sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

piszcie na temat swoich sąsiadów powalonych ja mam okropnych imprezowiczów codziennie libacje krzyki awantury szukam mieszkania gdzie indziej do wynajęcia 10 lutego kończy się mi umowa i do widzenia czuby

Gość gość
Moi mają 3 psy, wyprowadzają je przed klatkę i jak psy srają to się odwracają i udają że nie widzą, nie ma dnia żeby ktoś nie wdepnął.

Gość gość
ja też mam imprezowiczów ale mi nie przeszkadzają

Gość gość
Ja mam psychicznie chorą, która udaje, że ma raka, żeby wytłumaczyć częste długotrwałe wizyty w szpitalu. Ostatnio jej się pogorszyło i napisała skargi do wszystkich instytucji w mieście, że ją trujemy. Chyba nikt mnie nie przebije:).

ja niedawno kupowałam mieszkanie i bardzo się obawiałam,że trafię na jakichś uciążliwych sąsiadów, a wiadomo, przecież sprzedający nie wspomni o tym, ale na szczęście jest ok , ulga bo w poprzednim mieszkaniu na moim piętrze też mieszkała iprezowiczka, której nawet strach było uwagę zwrócić bo non stop przychodzili do niej dziwne typy , nie raz były powybijane szyby w drzwiach na klatce

Gość gość
Jednych imprezowiczów też mam, taki sprzet mają że dosłownie całe podwórko i blok dalej było słychać ale 2-3 razy tak zrobili i spokój. jedną mam co ma kopyta - niby śmieszna sprawa i głupia, ale jak o 2 w nocy masz wrażenie, że ktoś puścił stado jeleni które tworzą muzykę z trzaskania szafkami i szurania ciężkim stołem to przestaje być śmieszne a staje się mega uciążliwe reszta raczej spoko

Gość gość
a ja mam ok sąsiadów natomiast moja koleżanka ma mnie szczęścia i też wchodzi w miny psie dokładnie tak robią wyjdą z pieskiem a kiedy ten robi coś grubszego ona albo on udają że nie widzą albo sprzątają na niby

Gość gość
moi sąsiedzi też imprezowicze, ale wystarczyło raz zadzwonić na policję i się wyprowadzają właśnie :D

Gość gość
a na psie kupki najlepsza jest straż miejska

Gość gość
moi nocami glosno kopulują

Gość gość
ja skarże gdzie się da , mając nadzieję , że to zadłużeni we frankach polscy frajerzy , i że skargi na Policję przyśpieszą ich eksmisję