Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam jeszcze szanse

Polecane posty

Gość gość

ostatnio zblizylem sie z kolezanka, ktora od dawna mi sie podobala (sliczna, madra, nigdy bym nie pomyslal ze jej sie spodobam bo ma tlumy adoratorow, wiem bo mamy wspolnych znajomych i slysze co faceci o niej mowia) i bylo nam zaj.ebis.cie, od dlugich rozmow po namietne chwile w ozku bo okazalo sie ze ma dusze diabla ;) ostatnio niestety wyjechalem na miesiac z miasta i tutaj chyba troche zawalilem sprawe, bo nie odbieralem od niej telefonoww, sam zadzwonilem raz, a rozmowy jakos tak konczylem po kilku zdaniach na fb, nie wiem, co mi odbilo, ale nowe otoczenie, kumple, dziewczyny, wiecie. wczoraj sie do niej odezwalem bo zaniepokoilo mnie jej milczenie a ona powiedziala ze nie chce jej sie bawic w fikcje, ze nie zamierza schodzic ponizej pewnego poziomu szacunku do siebie i oczekuje czegos innego...a ja pojalem swoja glupote, pomozcie dziewczyny, jak ja odzyskac? naprawde chcialbym z nia byc na powaznie i zaluje tego ze ja olewalem

słabo, przy pierwszym lepszym wyjeździe potrafisz odstawić ją na bok i całkowicie o niej zapomnieć

Gość gość
ale zaluje tego a on jest naprawde nie z tej ziemi, super figura, śliczna buzia, długie zadbane włosy, wiem ze jest madra bo duzo czyta (jakas rosyjska literatura i niemiecka filozofia czy cos takiego), ma duzo dyplomow, a w dodatku ma takie fajne poczucie humoru, wiem ze to ta jedyna i ze pasujemy do siebie

Gość gość
Nie zasłgujesz na bycie z nią.

Gość gość
dotad nie mialem problemu ze zbajerowaniem dziewczyny gdy strzelila focha

Gość gość
poza tym nie olalem jej calkowicie, prawie codziennie zamienialismy slowo na messengerze, krotko bo krotko ale to przeciez znaczy ze o niej pamietam

Gość gość
napisalem jej ze sie zabije jak nie da mi kolejnej szansy a ta sie zapytala czy pomoc mi w szukaniu odpowiedniego drzewa ;/

Gość gość
pomozcie co mam jej powiedziec zeby dala mi szanse

Gość gość
Fajna laska musi być, ładna, mądrą i jak widać sama dzwoni, co się rzadko zdarza, bo zwykle księżniczki łaskawie czekają na gest księcia. Zepsułeś, jesteś do bani i daj jej szansę na kogoś lepszego.

Gość gość
nie jestem do bani i nie wyobrazam sobie innego mezczyzny u jej boku, zniszcze kazdego kto ja sprobuje dotkanc i nie pisze po to zebyscie po mnie jezdzili tylko mi doradzili

Gość gość
Psychopatom, niszczycielom i szantażystom doradzamy tylko sesję u psychologa.

Gość gość
moze mnie ponioslo ale mi naprawde na niej zalezy, zle zrobilem no ale kto z was nigdy nie poplenil bledu?

Gość gość
Zależy jakiego błędu. Takiego akurat nie. Może jakiś czytelnik najpierw olewał, a potem płakał, ale pewnie mimo tego i tak nie ma dobrej rady.

Gość gość
ale przeciez nie bylismy oficjalnie para, nie musialem codziennie wisiec godzinami na telefonie

Gość gość
nic nie zrobisz. i tak już cię nie będzie chciała. szanuje siebie i za to jeszcze większy plus.

Gość gość
kobiety sa mega uczuciowe i sentymentalne wiec jak to dobrze rozegram moze byc jeszcze moja na pewno

Gość gość
Dzieciak z Ciebie. Dałeś się ponieść nowemu środowisku i "nagle" zapomniałeś o wszystkich jej zaletach. Skoro pokazałeś jej, że potrafisz odstawić ją na bok, to jaką będzie miała gwarancję, że w przyszłości nie zachowasz się podobnie. Co z tego, że nie byliście parą? Z jej perspektywy pokazałeś, że jesteś niewystarczająco zmotywowany do dbania o tą znajomość. To była dla niej istotna wskazówka odnoście jakości Waszej relacji. Miałeś sporego pecha, bo trafiłeś na osobę świadomą swojej wartości. Szkoda czasu na utyskiwanie. Jej daj spokój a sam najpierw dorośnij.

Gość gość
na pewno sa jakies szanse, nie znam takiej dziewczyny jak ona. siedze, slucham jej ulubionego wykonawcy i mysle o tych jej kocich oczach,,,