Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pavelllll

Jak odejść od kogoś, kto mnie kocha?

Polecane posty

Gość Pavelllll
Po 3 latach od zerwania jest zazdrosna, bo mówi, że przecież cały czas mnie kocha od tamtego momentu odejścia. Ja nie piszę, że ex jest zła, ma takie te swoje wady (a raczej miała), ale nikt nie jest idealny. Obecna kobieta jest dobra, tez ma trochę wad, ale takich niegroźnych

Gość gość
Ty sam nie wiesz czego chcesz, obecnej kobiety ci szkoda i eks ci szkoda. Zachowujesz się jak taki dwulatek który sam nie jest w stanie poradzić sobie ze swoimi uczuciami. Miotasz się pomiędzy decyzjami: chcę - nie chcę, idę- zostaję, zrobię - nie zrobię jak mały chłopiec, który nie wie, gdzie na stałe zostawić swoje zabawki, może czas dorosnąć?

Gość Pavelllll
Bo się znalazłem w sytuacji bez wyjścia- co bym nie zrobił to i tak będzie źle

Gość gość
idiota.A to jest prowo. -10/10

Gość gość
podsumujmy: obecna dziewczyna, którą jak mówisz kochasz - ładna, zgrabna, podnieca cię, dobry sex, ciasto na stole, niespodziewane prezenty, miłość z jej strony, spokój, dobroć ex, którą jak mówisz kochasz bardziej: niska i gruba, nie podnieca cię, na sex z nią nie masz ochoty, wulgarna, zadziorna, wywyższająca się, zazdrosna, próbuje tobą rządzić i manipulować, niosąca chaos i niestabilność co tu wybrać, co tu wybrać..........

Gość gość
w sytuacji bez wyjścia? przecież tak jak to zauważył gość wyżej, druga partnerka podoba ci się bardziej