Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pijak 22 lata s********j z tego forum ty s********u

Polecane posty

Gość gość

W*****IAJ

Gość gość
no sory przemo, wróciłem ze szwajcarii, kupiłem mieszkanie 3pokoje 62m2 (za 155000zł) i teraz mam na razie luz blues :D żyje se za kase, którą odłożyłem i nudze się na kafe, pomyślałem, że zajrzę na stare śmieci :D ale spoko, od marca idę do roboty... widzisz śmieciu? a ty dalej w tym samym położeniu i siedzisz przy mamusi :D a ja sobie popracowałem pare lat za fajne pieniążki, odłożyłem i mam, jeszcze musze samochód jakis kupić, taki tam za 15tysięcy, może golfa IV albo astre G albo nawet H, narazie mi nie potrzebny, ale chyba do roboty będe musiał dojeżdzać, więc trzeba coś skołować, a te twoje pyerdolenie o bukmacherce to sobie możesz wiesz gdzie wsadzić, milionerze za dyche :D TYLKO uczciwą i ciężką pracą możesz sie przemo wzbogacić, ale ty leń śmierdzący jesteś i w ogóle mi ciebie nie szkoda, powinieneś zgnić na kafeteri i zdechnąć z samotności, taki twój los... :D a widzisz, a ja nawet po powrocie kontakty odnowiłem, znajomosci jeszcze ze szkoły sredniej i juz się ładnie układają pewne sprawy z fajną blondyneczką, koleżanką z klasy :) dziewczyna od 2 lat jest wolna, pracuje jako fryzjerka, więc chadzam sobie do niej co 3 tygodnie się podciąć i laska mnie normalnie rwie :D ostatnio nawet tak rzuciła, ze można by się gdzies spotkać na kawie albo coś i pogadać, już kiedyś do mnie ściemniała ale młody byłem i głupi, za inną wtedy latałem, która zresztą mnie olała :D no ale cóż, jak to mówią, co ma wisieć, nie utonie... :) Dobra frajerze, spadam na zakupy bo niestety za mnie tego nikt nie zrobi, sam musze sobie zrobic zakupy, ugotować, wyprać, posprzątać, nie to co ty imbecylu pod mamusiną ręką... :D żal mi cie frajerze, tyle k***a lat zmarnowanych, masakra nara ps. a tu jeszcze pioseneczka dla ciebie frajerze maminsyński :D https://www.youtube.com/watch?v=LkJ6UBHlviw

Gość gość
KŁAMIESZ, JESTEŚ KALEKĄ NA RENCIE

Gość gość
piwosz to pijak wiedziałam :D

Gość gość
piwosz/pijak jak tam sie rozwinęło z tą blondyneczką?

Gość gość
Poczekamy aż ci się oszczędności skończą wtedy inaczej zaśpiewasz.

Gość gość
Frajerzy hehe:D🖐️

Gość gość
piwosz no ale powiedz czy z tą blondyneczką wyszło :P bzykłeś chociaż?

Gość gość
i co przemo jestes zerem podłuk pijaka hehe

Gość gość
prawik z pijakiem kiedyś trzymali sie razem gdzieś tak 2 lata temu jak on był pijakiem22, pamiętacie jak wstawił fote wpistu franków szwajcarskich? od wtedy prawik go znienawidził hihihi

Gość gość
bo prawik jest zerem taka prawda hehe