Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcinMarcin88

Pisałem z dziesiątkami z was, wszystkie byłyście beznadziejne.

Polecane posty

...nie, że ja jestem idealny ale przynajmniej byłem szczery. Jeszcze jakiś czas temu w wyniku wątku który założyłem, a który już został usunięty miałem (nie)przyjemność rozmawiać z dziesiątkami z was. Tak się zastanawiam jak wy możecie same sobie doradzać w jakichkolwiek sprawach, przecież 95% z was w rozmowie ze mną kłamało na każdym kroku. Zupełnie nie wiem w jakim celu... Było ukrywanie imion, zmyślone historie, ukrywanie prawdziwego wieku, nie przyznawanie się do tego że ma się chłopaka, dzieci, no i oczywiście kłamstwa na temat wyglądu. Spodziewałem się że nie mogę liczyć na waszą szczerość jednak mimo to, już po wszystkim, jestem zaskoczony jak bardzo kobiety są popsute, zakłamane, zupełnie wyprane z uczuć. Moje zaufanie do was spadło do zera. Chciał bym też ostrzec mężczyzn. Zastanówcie się dwa razy zanim napiszecie tutaj. Pozdrawiam was wszystkich, zwłaszcza "Monikę" (prawdziwa rekordzistka). Nie wiem jak możesz spojrzeć w lustro wiedząc kim jesteś.

Gość gość
czy beznadziejny oznacza pozbawiony nadziei? stopka: zrobisz kariere na harlequinach jak dorosniesz of kors

dlaczego nie poszukasz kobiety w realu? nie mówię, że to całkowicie ochroni Cię przed wszystkimi kłamstwami, ale przynajmniej niektórych pozwoli uniknąć

zapracowany... obyś znalazł dla niej czas, jeśli ją spotkasz. powodzenia:-)

Gość gość
jesli chcesz nawiazac jakis sensowny kontak z dziewczyna,to nie tutaj. Sa odpowiedniejsze portale.Tu sodoma i gomora.

Gość gośćobserwatorka
są jeszcze gorsze niż tu napisałeś,również w realu :-) bo przecież te tutaj w realu też istnieją,ale są też miłe wyjątki w obu światach

Gość gość
ja też pisałam z tobą i mnie mowiłeś ze piszesz z trzema, a teraz dziesiątki....jak dobrze że przejrzałam twoje zboczone zamiary i cię pogoniłam Marcinie

Gość gość
pamietam tamten watek, kreciles z 3 naraz i opowiadales o nich na forum. tam pisales ze mieszkaszz ww niemczech i jestes bogaty, wysportowany i mozesz miec kazda, ale nie masz czasu, a teraz ze niesmialy...sam krecisz a oczekujesz prawdomownych

Gość gość
spotkałeś się z atakiem trolli, tylko czego innego się spodziewałeś?

Gość gość
Szukałeś na głupim forum i dziwisz się że znalazłeś głupie kobiety? Jeśli chcesz poznać fajną kobietę do rozmowy.. cóż, nie wiem jakie miejsce Ci doradzić, ale na pewno nie kafeterię.

"ja też pisałam z tobą i mnie mowiłeś ze piszesz z trzema, a teraz dziesiątki....jak dobrze że przejrzałam twoje zboczone zamiary i cię pogoniłam Marcinie" Najwyraźniej w danym momencie pisałem z trzema. "zboczone zamiary" yhyyy super. Jedynie z jedną dziewczyną pisałem "pikantnie" i to nie z tobą.

"Szukałeś na głupim forum i dziwisz się że znalazłeś głupie kobiety?" Tak dziwie się. W życiu nie słyszałem tylu kłamstw

Gość gość
Pisanie "pikantne" jest dobre dla nastolatków.

Pisanie "pikantne" jest dobre dla nastolatków. Po 3 tygodniach pisania rozmowa zeszła na tematy związane z seksem, wielkie mi rzeczy. Nawet nie chce mi się słuchać co jest dobre dla jakiej grupy wiekowej. Głupie gadanie.

Gość gość
Pamiętam Twoj temat chociaz nie wczytywałam sie. Tego samego dnia pomogłes mi w tłumaczeniu tekstu,dziekuje. Nie znajdziesz tutaj prawdziwej kobiety,w koncu to forum i kazdy moze tworzyc własne ja. Jestes ogarnięty i szczery. Myslę tez, ze gdybys rozejrzał sie wokół to znalazła by sie dziewczyna warta uwagi. Powodzenia w kazdym razie

Gość gość
hahahahaha

"Pamiętam Twoj temat chociaz nie wczytywałam sie...." Dziękuje za dobre słowa, już raczej nie szukam w internecie. Chciałem się jedynie "podzielić przemyśleniami".

Gość gość
ch u j ci w d**e idioto

Gość gość
a na innym wątku pisze że opublikuje rozmowy z dziewczynami...frajer do potęgi entej!