Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_czatu

chłopak z czatu

Polecane posty

Gość dziewczyna_z_czatu

potrzebuję porady :) wczoraj na czacie poznałam chłopaka, rozmawialiśmy przez godzinę, może trochę więcej. całkiem fajny i w moim wieku (22l.). nagle napisał, że musi lecieć, podał swój mail, poczekał na moje "pa" i poszedł. wszystko tak szybko i... nie wiem... napisać do niego czy odpuścić? a jeśli tak to co?

Gość gość
jasne ze napisac jesli dobrze wam sie rozmawialo. Czesc co slychac xD

Gość dziewczyna_z_czatu
wiesz, w zasadzie nie bywam na czatach, wczoraj weszłam może 5 raz, wcześniej rok temu... wczoraj odczułam jakby mnie zbył, bo tak nagle napisał, że musi lecieć i... poleciał :) nie chciałabym żeby myślał, że jestem nienormalna czy coś w tym stylu. napisać na jego maila tylko cześć i co słychać? nie wiem jak mam się podpisać, żeby wiedział, że ja to ja. nie wiem jak często on bywa na czatach i ilu dziewczynom daje do siebie kontakt :)

Gość dziewczyna_z_czatu
wiesz, w zasadzie nie bywam na czatach, wczoraj weszłam może 5 raz, wcześniej rok temu... wczoraj odczułam jakby mnie zbył, bo tak nagle napisał, że musi lecieć i... poleciał :) nie chciałabym żeby myślał, że jestem nienormalna czy coś w tym stylu. napisać na jego maila tylko cześć i co słychać? nie wiem jak mam się podpisać, żeby wiedział, że ja to ja. nie wiem jak często on bywa na czatach i ilu dziewczynom daje do siebie kontakt :)

Gość gość
Napisz do niego! Nic nie tracisz, a może okaże się fajnym kolegą ;) czy czego tam oczekujesz.

Gość dziewczyna_z_czatu
napiszę :) a co właściwie napisać? pomoże ktoś? :) będę wisieć wirtualne piwo!