Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrazilam sie teraz na meza bo nie chce uprawiac sexu

Polecane posty

Gość gość

kOCHAMY SIE RAZ na 2 tyg czasem częściej ale od stycznie jeste taka posucha, ze szok przez caly mies 1 x się kochaliśmy przy czym maz wsadzil pobrykal jakies 2 min , poszlo i ok bo on doszedł a ja wsciekla jak nie wiem co nie zdarzyłam się nawet podniecić. Teraz na wieeczor zaplanowane było co nieco , czekaliśmy az dziecko zasnie , przed chwila zasnelo i maz tez [zły] ale się wscieklam! W*****a mnie on niemiłosiernie. Czy wy tez ze swoimi mezami tak rzadko się kochacie? Jak wstawałam to maz mowi - "Obrazilas się?" No k***a jego maz a jak się miałam nie obrazić skoro jestem w malzenstwie a nawet sexu nie uprawiam. Teraz się nie dziwie , ze niewktore kobiety maja kochankow bo jka wytzrymac jak mezowi się nie chce.

Gość gość
Daj mu viagre na walentynki

Gość gośćautorka111
k***a mac ilez można prosić. a tam wiagre mu będę dawac :P on ma dopiero 37 lat i teraz ma urlop , byczy się calymi dniami na kanapie przed tv.

Gość gość
współczuje:( może go nie pociągasz??

Gość gość
współczuje:(może juz go nie pociągasz?

Gość niewyrzyta mamA
o szok, to zwykle faceci mają większe potrzeby seksualne. A jak w innych dziedzinach dogadujecie się? jak długo jesteście razem. my znamy sie długo , bo 9 lat, małżeństwem jesteśmy 6 lat. Mamy 3 letnią córeczkę. dziś seks był 2 razy ,ale to rzadko się zdarza. zwykle kochamy się 3-4 razy w tygodniu. myślę , że jesteśmy przeciętniakami...

Gość gość
kochana witaj w klubie ja mam to samo już tak od roku imasakra jakaś i gadaliśmy juz o tym nie raz ale do niego nic nie dociera ty i tak masz często sex bo ja to tak raz na miesiąc

Gość gość
Jak dziecko będzie spać albo nie będzie go w domu bez planowani zrób mężowi loda czy coś. Ubierz się seksownie. Tak że by się nie mógł oprzeć.

Gość gość
on loda nie lubi choć sam pwoiedzial, ze mu przyjemnie kiedy mu robie ale sam nie napiera na sex oralny. niewyrzyta mama, naprawdę Ci zazdroszczę. ktoś wyrzej napisał, ze się pewnie mezowi nie podobam... no coz... mam ponad 30 lat , 2 ciaze za sobą, 4kg mi po nich zostało, ale zebym wygladala jakos koszmarnie to wydaje mi się , ze nie.

Gość gośćwwwwwwww
ja próbowałam juz wszystkiego bielizny itp fakt działa ale tylko jedno razowo a on ochoty jak nie miał tak niema

Gość gość
Witaj w klubie kochana! Mojego nawet sila nie zaciagniesz. Ja mam duzy temperament i moglabym kochac sie 2 razy dziennie a jemu jak sie zechce raz na tydzien to cud. Ja dbam o siebie, cwicze, jestem aktywna. Jemu tylko oponka coraz mocniej rosnie i straszny len sie robi. W pracy mam 2 adoratorow, ktorzy polecieliby od razu ze mna ale ja im wprost powiedzialam, ze nie zmienie zdania. Moj maz zaczyna mnie coraz bardziej wkurzac a ja az kipie bo taka mam ochote na seks i nie wiem co moze sie stac jesli on sie nie zmieni.

a ty jesteś pewna że mąż Cię nie zdradza? ja miałam jakiś czas problem z tym że mnie olewał jak już on doszedł ale rozmowy dały pozytywny efekt i jest ok.

Gość gość
21.14 a poza ty namowic mojego meza na jakas wariacje ws sexu to tak jak ciapatego namowic na zjedzenie wieprzowiny czyli NIEWYKONALNE. Mam już dość masturbacji :P

Gość gość
na trylion procent jestem pewna , ze mnie nie zdradza. Poza lozkiem jesteśmy wzorcowym malzenstwem, rzadko się klocimy, kochamy się ale lozko u nas kuleje.

Gość gośćautorka111
j****i faceci!!!

Gość gość
ja po części zazdroszcze bo u mnie na odwrót - mąż 2-3 razy dziennie dobiera się do mnie chcąc sexu. Słuchaj a tak było zawsze? wiesz to nie jest śmieszne i jaj sobie nie robię z Ciebie ale czy on nie dostał jakiś skłonności homoseksualnych? no nie rzadko słyszy się o facetach co rodziny mają pozakładane a na boku partnerów mają?

Gość gośćautorka111
maz nie stal się gejem po prostu od pewnego czasu nie chce mu się sexu.

A jak z nim o tym rozmawiasz to jaki jest efekt? no i jak było dawniej?

Gość gośćautorka111
dzisiaj mi pwoiedzial, ze jak jemu się chce to mam mu zawsze dawac a jak on nie chce a ja mam ochote to mam się nie obrazac :O

Gość gość
to nie uważasz, że to jest właśnie dziwne że od pewnego czasu się mu nie chce? jakiś powód tego musi być

bardzo ciekawe podejście, to spytaj się go czy masz się zgłosić gdzie indziej skoro on nie ma wiecznie ochoty

Gość niewyrzytma mamA
ale musi być jakiś powód, że nagle nie chce. musisz tylko uświadomić sobie jaki... seks dla facetów jest bardzo ważny i jeśli przedtem kochaliście się częściej to coś sie teraz stało , że nagle mu się przestało chcieć. nic sie nie dzieje bez powodu...

Gość gość
Ja z moim potrafilabym codziennie, jesteśmy razem 9 lat i nadal nam się chce jak na początku związku. Może go nie pociągasz albo zmęczenie bo 2min to już lekki problem, mój ma 35 lat i ja czasami mam dość hehe

Gość gośćautorka111
a tam powod :P powodu zadnego nie ma bo on nigdy nie miał zbyt dużego temperamentu.

każdy ma soje potrzeby ale nawet jak one się różnią to trzeba znaleźć jakiś złoty środek a nie jedna strona jest olewana, ja sobie nie wyobrażam, żeby mąż mi tak powiedział ze on ma dostać na zawłonie, a ja mam się nie obrażać

Gość gość
autorko zazdroszcze ci

Gość gość
Może ma jakieś fizyczne problemy? Kurczę, jakby mi facet powiedział, że mam dawać zawsze jak on chce to bym mu łopatą po głowie zdzieliła.

Gość gośćautorka111
Teraz maz probuje lagodzic sytuacje ( naprawil cos o co go prosiłam już od miesięcy) ale sexu nie proponuje. Już nie wiem co z nim robic. Kiedys jak myslalam, ze spi to robiłam sobie wiecie co :D to na drugi dzień maz się pyta czy ja nie amm jakiejś infekcji , ze się tak tam wczoraj drapałam :D

Gość gość
u nie z kolei jest tak, że seks mógłby nie istnieć. w ogóle nic a nic mi się nie chce. chciałabym nowego faceta.