Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY PODOBA wam się dziewczyna o nicku Ania_ na szołapie? nie robiera sie

Polecane posty

Gość gość

Ta dziewczyna się nie rozbiera, tylko sobie rozmawia, dość często tam siedzi i nude zabija, chyba bezrobotna, ale mniejsza o to. Podoba się wam Ona? Bo kurcze laska ma coś w sobie, jak na nią patrze to czasami mi się bardzo podoba, zwłaszcza jak się uśmiecha, ale z kolei czasami patrze na nią i myśle sobię "boże jak ona wygląda :( masakra jakaś" Nie wiem czemu taki rozstrzał pojmowania jej urody występuje, wy też tak macie?

Gość gość
jak dla mnie ładna, ale nos ma za duży i te włosy jak u BrzydULI :D ale jakby się ogarnęła, lepiej grzywkę wystylizowała to całkiem fajna

Gość gość
strasznie chłopięca, mi sie nie podoba, no i ten nos :(

Gość gość
Wstaw foto to napisze czy ładna czy nie

Gość gość
Ładna, ale fryzura do zmiany :)

Gość gość
no ta fryzura właśnie ją troszke szpeci, ale ogólnie fajna jest

Gość gość
usta ma zayebiste, jak Angelina Jolie, takie pełne, mega są, oczy też fajne niebieskie, no ale fryzurka to fakt, jak Ula cieplak z Brzyduli :D

Gość gość
dajcie se siana, czy wy serio musicie wszystkich z su obgadywać? zajęcie se znaleźli :D

Gość gość
z profilu ten jej nos to wygląda całkiem ładnie, nie ma sie do czego przyczepić ale od przodu jak sie prosto w kamerke patrzy to nie zaciekawie, jak nos boksera po 50 zawodowych walkach :( współczuje dziewuszce bo fajna jest tak ogólnie :) grzywa i nos do wymiany :classic_cool:

Gość gość
PRZEMO ekspercie a może ty sie wypowiesz?

Gość Twoj Misiaczek Marcin
Niezwykła piękność umilająca mi każdy wieczór w ostatnim czasie. Jestem doprawdy zauroczony. To wyjątkowa kobieta, która jest słońcem mojego dnia i powietrzem, którym oddycham. Jej subtelność i zmysłowość nie ma sobie równych na su. Z chęcią bym się z nią spotkał i zasmakował wreszcie słodkości jej ust...

Gość Twoj Misiaczek Marcin
oczywiście nie zapomniałbym wypieścić jej obu dziurek, zapewne są równie słodkie jak usta :) marzę o tym, ale to kwestia czasu ;)

Gość gość
nie ma co komentować, ogólnie twarz do wymiany, co najwyżej zostawiłabym oczy bo ma fajne niebieskie, ale reszta tragedia

Gość Riotka
.

Gość gość
haha jak sie głupia oburzyła, bys nic na sumieniu nie miała to byś się tak nie oburzyła, my kobiety kafeteryjne może i jesteśmy kurami domowymi ale przynajmniej sie szanujemy, a nie jak ty pewnie za 2 czy 3zł cipkso pokazujesz albo d**e :D

Gość gość
każda z szołapa to d****** prędzej czy później sie skusi na szybką i łatwą kase, choć tej lasi dobrze z oczu patrzy

Gość gość
no moze i jej dobrze z oczu patrzy, ale wiązanke nam niezłą puściła :D kulturka kuźwa na bardzo wysokim poziomie, a taka sympatyczna sie w miare wydawała, ehh nie ma co, wszyscy w necie to jakieś nied***by psychiczne, a jak ona jescze niby siedzi tam całymi dniami to już wogóle zero, dno i wodorosty

Gość Autentyczna
Dobrze wiedzieć, że powyższa Ania__ jest tą autentyczną. Osoby wchodzące do niej na trans, które ją poznały, wiedzą..., że tak zapewne by się nie zachowała. Osobo, która się za nią podszyła... wiedz, że nie jest się całkowicie anonimowym w internecie ;)

Gość PRZEMYSŁAW 22 LATA
NO SIEMA K***Y CO TAM? :D dla mnie brzydka ale nawet i brzydką chętnie posune :D do dzioba też bym dał :D

Gość gość
PRZEMO ty to sie lepiej nie odzywaj nołlajfie od 8 lat a to tekst twojej piosenki, w pełni prawdziwy: "Kafe jest w moim umyśle Ja już chyba sam nie myśle zdebilałem zidiociałem doszczętnie sie wycofałem"

Gość gość
Autentyczna dziś tutaj jest mnóstwo podszywaczy, jeden pod drugiego sie podszywa, to forum to dno, wszsycy tu swoje frustracje tylko wylewają, tutaj sie po prostu nie da zalozyc jakiegos normalnego tematu, bo zaraz mają beke, wyśmieją itd, więc spoko, olej to, widocznie nie znasz tego kafeteryjnego bagna oni czerpią radość i satysfakcje z tego jak komuś dowalą, podszyją sie itd podejrzewam, ze wpis Twoj Misiaczek Marcin dziś też jest podszywem

Gość gość
U

Gość gość
ma ktoś jej fotę, zrzut? ciekawi mnie jej nos, bo lubię takie dziwne nosy u kobiet :D

Gość gość
jest teraz, ale ma inny nick: Zaraza

Gość gość
Jak się nie rozbierając to mi się nie podoba haha

Gość gość
kojarze Ją, ona jest ładna ale jak ma normalny obraz z kamery, bo ona lubi jakieś efekty mieć, np czarno biała kamera, teraz też ma jakieś dziwne kolory ustawione

Gość gość
taka chłopczyca, mnie się nie podoba

Gość gość
k***a i po co mi ją pokazałeś, teraz sie gapie na nią już pół godziny fajna lasia