Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejsfejs

Czy wyświetlam się tym osobom w propozycjach na Facebooku?

Polecane posty

Gość fejsfejs

Często wchodziłam na profil kilku osób na Facebooku. Nie mam żadnych wspólnych znajomych z tymi osobami. I dzisiaj te osoby zaczęły mi się wyświetlać w propozycjach znajomych. Czy ja też im się wyświetlam w propozycjach? Jak myślicie?

Gość gość
mam nadzieję, że nie, bo wchodzę na profil dziewczyny faceta, który mi się podoba, i który mnie kojarzy i nie chcę, żeby myślał, że jestem żałosna:O

Gość fejsfejs
Jeżeli masz wspólnych znajomych z tą dziewczyną lub z tym chłopakiem to raczej na pewno im się wyświetlasz w propozycjach. Natomiast ja chcę wiedzieć co w sytuacji, gdy nie ma się wspólnych znajomych z tymi osobami.

Gość gość
To przez wspólnych znajomych są te propozycje.

Gość gość
nie, nie mam wspólnych znajomych ani z nim ani z nią, w ogóle słabo się znamy. wchodzę z czystej kobiecej ciekawości, ale wiem, że on może podejrzewać, że mi się podoba. p.s. nie, nie mam 16 lat, nie planuję z nim być, nic do nie nie mam i nie wchodze nałogowo, ale parę razy tam byłam

Gość fejsfejs
Nieprawda, że przez wspólnych znajomych są propozycje. Tzn. też, ale nie tylko. Ja wchodziłam bardzo często na profil kilku osób, z którymi nie mam ŻADNYCH wspólnych znajomych, a mimo to wyświetlają mi się te osoby w propozycjach. Więc jak to wytłumaczysz?

Gość fejsfejs
"nie, nie mam wspólnych znajomych ani z nim ani z nią, w ogóle słabo się znamy. wchodzę z czystej kobiecej ciekawości, ale wiem, że on może podejrzewać, że mi się podoba. p.s. nie, nie mam 16 lat, nie planuję z nim być, nic do nie nie mam i nie wchodze nałogowo, ale parę razy tam byłam" To ja mam podobną sytuację, że wchodzę na profil faceta, który mi się podoba i też nie mamy wspólnych znajomych i boję się, że mogę mu się wyświetlać w propozycjach i się domyśli :/

Gość gość
Więc jak to wytłumaczysz? x fejs śledzi nasze życie osobiste:(

Gość gość
a jak wchodzę na stronę oficjalną Dżonie Depa to mu się też pokazuje mój profil i się domyśli, że go kocham? :classic_cool:

Gość fejsfejs
"fejs śledzi nasze życie osobiste" No więc zapewne pokazują mi się dlatego, że kiedyś często wchodziłam na ich profil. A myślisz, że skoro mnie te osoby się pokazują w propozycjach to ja im też się pokazuję czy raczej nie?

Gość gość
:( teraz taki lęk, jak to sprawdzić:-P

Gość fejsfejs
Kiedyś założyłam drugie, fikcyjne konto na fejsie i weszłam z niego na swój prawdziwy profil. A potem na odwrót, z prawdziwego konta weszłam na fikcyjny. I po paru tygodniach moje fikcyjne konto zaczęło mi się wyświetlać w propozycjach. Nie wiem czego to wina.

Gość gość
to jest chyba tak, że wyświetlają się ludzie których odwiedzamy, ale my nie wyświetlamy się im, bo oni nas nie odwiedzają, skoro nas nie znają i nie mamy wspólnych znajomych

Gość gość
ale to jest bez sensu, totalnie.

Gość gość
a jak ja widze kogos w propozycjach, nie mamy wspolnych znajomych to znaczy ze do mnie wchodzil?

Gość gość
dodam ze ja do niego nie wchodzilam

Gość fejsfejs
gość 22:27, nie wiem właśnie, ja też mam propozycjach parę osób, których nie znam, nigdy nie wchodziłam na ich profil i nie mamy żadnych wspólnych znajomych. Nawet jakiegoś Araba :D

Gość gość
to jak to jest?

Gość gość
też często odwiedzam profil kilku osób z którymi nie mam żadnych wspólnych znajomych i oni zaczęli mi się teraz pokazywać w propozycjach znajomych :o ciekawe czy ja im się pokazuję w propozycjach znajomych ?

Gość gość
zauważyłam, że możecie mieć z kimś wspólnych znajomych, a nie wyświetli wam się, że macie, bo niektórzy ludzie mają ukrytych znajomych

Gość fejsfejs
"zauważyłam, że możecie mieć z kimś wspólnych znajomych, a nie wyświetli wam się, że macie, bo niektórzy ludzie mają ukrytych znajomych" Odpada. Akurat te osoby, na których profil wchodzę nie mają ukrytych znajomych.

Gość gość
czyli wychodzi na to że ktoś wie że się oglądało jest profil?

Gość gość
jego profil*

Gość fejsfejs
"czyli wychodzi na to że ktoś wie że się oglądało jest profil?" Nie wie. Może się jedynie domyślać i gdybać. ;) Tak samo ja nie wiem dlaczego w propozycjach wyświetla mi się człowiek, którego nie znam, nie mam z nim wspólnych znajomych ani nie wchodziłam na jego profil.

Gość gość
a ten człowiek który Ci się wyświetla mieszka daleko od ciebie czy gdzieś niedaleko? czy jest możliwość że on cię oglądał czy po prostu to że ci się wyświetla to przypadek a mógł nie zaglądać do ciebie?

Gość fejsfejs
"a ten człowiek który Ci się wyświetla mieszka daleko od ciebie czy gdzieś niedaleko? czy jest możliwość że on cię oglądał czy po prostu to że ci się wyświetla to przypadek a mógł nie zaglądać do ciebie?" Właściwie kilka takich osób jest. Kilka z mojego miasta, a jeden to jakiś Arab, nie wiem w ogóle skąd się wziął :)

Gość gość
a od kiedy na fb pojawiła się ta propozycja osób które można znać?

Gość gość
nie wiem co was ciągnie do tej twarzoksiązki

Gość fejsfejs
Nie wiem kiedy się pojawiła, już dawno. Co mnie ciągnie..? Właściwie nic, tyle tylko, że mogę rozmawiać ze znajomymi za darmo.

Gość gość
chciałabym tylko wiedzieć, czy ja im też się wyświetlam w propozycjach