Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pipa

jak samej się rozdziewiczyc

Polecane posty

Gość gość pipa

Tjk w temacie,czym można się rozdziewiczyc?

Gość gość
zalezy ile masz lat?

Gość gość
Po co? To bardzo glupie, nie lepiej z facetem lub jak jestes stricte less z kobieta?

Gość gość
... zwlaszcza z wymarzonym?

Gość gość
7 lat prawie na kafeteri ,ale dzis mnie ten temat zabil :D:D:D:D a myslalam,ze mnie juz nic nie zdziwi :D:D:D

Gość gość
Nie wytrzymałam i zrobiłam to sama wibratorem jak miałam 19 lat.Nie miałam wcześniej takiego chłopaka, z którym chciałabym to zrobić.Później taki się trafił z którym miałam ten prawdziwy "pierwszy raz".Obecny, z którym jestem od roku,nawet o to nie pytał.

Gość gość
maść/żel intymny+wibrator i po robocie.

Gość gość
Gość 8.56. Właśnie tak.

@gość pipa Mozna i polecam ci takie rozwiazanie wtedy pierwszy raz z mezczyzna bedzie bardzo przyjemny. Masz do wyboru 2 metody 1. Idziesz do ginekologa i prosisz zeby wycial ci dokladnie cala blone dziewicza ale nie nacial tylko wycial tuz przy brzegach to prosty zabieg medyczny bardzo popularny np w e Francji gdzie mam rodzine wsrod mlodych kobiet ktore chca miec udany ten pierwszy raz zeby nie kojarzyl sie z bolem tylko z przyjemnoscia. Po takim zabiegu musisz odczekac kilka dni az wszystko sie zagoi i wtedy dopiero polecam ci nauke odczuwania przyjemnosci ze stymulacji pochwy zeby nie bylo tak medycznie proponuje takie nazewnictwo pochwa = norka penis = ku/tas lechtaczka = rozyczka Jak sie zagoi wtedy sztucznym kuta/sem zaczynasz trening. Ponizej wklejam ci link do naprawde super sprzetu ze stali chirurgicznej choc drogiego bo to koszt okolo 1000 zł ale mozesz kupic juz cos w cenie do 200 zł ze szkla lub tworzywa czy stali ale nie chirurgicznej. Wazne zeby ten ztuczny ku/tas byl sztywny tylko taki sie nadaje z wygodna raczka taki jak ten http://www.nokaut.pl/w-sklepie/78666a3cba6b1c8e323795cd7d47f28a/9780/6871/0/ DILDO STALOWE - NJOY ELEVEN 995,00 zł Po tym jak wszystko sie zagoi normalnie imitujesz to ze mezczyzna posuwa cie swoim ku/tasem wyobrazajac sobie to Mozesz puscic przy tym jakis fajny erotyk ktory cie podnieca i uczysz sie odczuwac przyjemnosci orgazm od takiej stymulacji. 2. Druga metoda jest tansza ale nie tak dobra bo za pierwszym razem bedziesz odczuwac bol i to cie moze zniechecic i mozesz sie go pozniej bac. Po prostu po pieszczeniu sie samej jak jestes mocno podniecona sama tym sztucznym ku/tasem przebijasz blone. Ale musisz wypchnac mocno biodra nie mozesz ich cofnac w momencie pchniecia ono musi byc mocne i zdecydowane wtedy bedzie najmniej bolalo. Po tym pierwszym przebicu tez musisz poczekac az wszystko sie zagoi i dopiero wtedy ten trening o jakim ci /pisalem w 1 metodzie. Powodzenia:) Jak chcesz o cos dopytac nie publicznie maila do mnie masz w profilu:)

Gość gość pipa
Hahah dziękuje za wszystkie porady! ;-) Niestety nie mam 14 lat a 24, stąd muszę się tego pozbyć :p

Gość gość
Wilk,won stąd.

Gość gość
wilk wielki "znafca"co nie ma kobiety he he.

Gość gość
Takiej szmaty bez cnotki bym nie brał za żonkę!!! Ja byłem prawiczkiem i tylko szukałem nie używanej jak z samochodem z salonu!!! A nie z komisu dziewczynę!!!!

Gość gość pipa
Hmmm...nie jestem "szmatą", tylko nie chce by ten "pierwszy raz" kojarzył mi się z bólem. A drugi powód taki, zaznaczam śmieszny i totalnie głupi..jest fakt, że facet sądzi, iż nie jestem dziewicą.