Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest wolność ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego już nie mogę napisać/powiedzieć na cygana cygan a nie jakiś rom , na murzyna - czarnuch a nie jakiś afroamerykanin , na pedała - pedał a nie jakiś "kochający inaczej" ??? Mam dosyć tej lewackiej ideologii narzucanej przez ten sztuczny twór zwany Unią !!!

Gość Tarzan i Jane
wolnosc? w buszu :classic_cool:

Gość gość
Poprawność polityczna to wymysł słabych jednostek.

Gość dobrzeradzę
Zajaraj se blanta, to będzie Ci zwisać jak będziesz gadał na czarnego. On i tak zawsze będzie czarny. Z pedała kanarka też nie będzie.

Gość gość
Mam tak samo i poważnie zastanawiał się nad emigracja do np Rosji ele tam bida jest :( mieszkam w Niemczech i znam Niemca który wyniósł się z rodzina do chyba Bułgarii nie wiem dokładnie, a to z powodów przedstawianej tu w szkołach ideologii. Facet nie wytrzymał bo to niezgodne z jego poglądami a nie chciał żeby jago kilkuletni syn miał w szkole lekcji przypominających polskie wychowanie seksualne. I nauka wierszyków o homosiach i inne bzdety. Wiem ze nie w każdej szkole realizowane są takie programy ale odpowiedni urząd nie daje wyboru rodzicom jak się nie zgadzasz żeby dzieciak uczył się o masturbacji i zboczencach to juztu jesteś na widelcu .boje się bo sama mam przedszkola i narazie za dobrze nie szprechaja ale co to będzie w szkołach za kilka lat?

Gość szly dwie agrafki przez
slabi tez maja prawo do zycia w godnosci stopka: nie wymagaj ode mnie zebym zachowywal sie na luzie skoro cale zycie wmawiano mi ze musze sie spinac

Gość gość
Możesz tak mówić możesz tak pisać wystarczy ze zalozysz sobie odpowiedni estetyczny dziennik i możesz bluzgac na kogo chcesz

Gość gość
Satyryczny*

Gość gość
'cygan' to chyba wolno mówić? 'pedał' nie, bo prawidłowo jest 'pederasta', a pedał, podobnie jak czarnuch ma zabarwienie pejoratywne- może po to należy tak mówić, żeby nie ranić innych? co winny murzyn, że jest czarny? (pewnie gdyby mógł wybierać, to wolałaby być biały, żeby nie słuchać docinków, ale mogę się mylić) homoseksualiści też sobie orientacji nie wybierali, więc dlaczego ich obrażać? chyba nie czułabyś się dobrze, jakby ktoś na każdym kroku Ci wytykał, że masz np. końską szczękę czy wułupiaste oczy- nie miałaś przecież wpływu na to, jaką będziesz mieć urodę

Gość gość
Jak ktoś jest słaby to już jego problem. Nie ma prawa zawiązywać ust innym.

Gość gość
pedał to nie pederasta. jak nie wiesz co to pederasta to se na wiki sprawdż.na pedałów mowi się pederaści jak się chce ich obrazić.

Gość gość
No to okularnicy powinni się domagać teraz swoich praw do godności, grubasy tez, lysi, rudzi,kalecy,oj można by tak cala noc

Gość apap z kodeina
skoro tak twierdzisz to s********j kominem :P stopka: to ze bierzesz dobroc za slabosc wroci do ciebie w dniu gdy staniesz z drugiej strony

Gość gość
To proszę na mnie od dzisiaj nie mówić biała bo co ja winna ze się taka urodziłam

Gość gość
sztucznie rozdmuchujecie problem. możecie sobie mowić jak chcecie.

Gość gość
"W szerszym sensie termin ten w języku polskim jest także używany na oznaczenie homoseksualizmu męskiego w ogólności (lub wszelkich kontaktów seksualnych między mężczyznami)"- to cytat z wikipedii na temat pederastii a ten cytat autorko znasz? : "Moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka"

Gość gość
To proszę na mnie od dzisiaj nie mówić biała bo co ja winna ze się taka urodziłam" odp. nie słyszałem żeby jakiś murzyn się obraził jak sie na niego powie "czarny"

Gość gość
Ale mnie obraza jak murzyn mówi Białas rozumiesz?

Gość gość
a woła ktoś za tobą "białasie"?

Gość arbeit macht frei
jasne, jasne wiec skoro tak twierdzisz to marsz do fabryki za 5,5 pln za godzine

Gość gość
on w ciebie kamieniem, a ty w niego chlebem... :-) agresja rodzi agresję, po co to komu?

Gość zrobie se puku
nie za mna akurt wolaja zoltku nie przeszkadza mi to :classic_cool:

Gość gość
"W szerszym sensie termin ten w języku polskim jest także używany na oznaczenie homoseksualizmu męskiego w ogólności (lub wszelkich kontaktów seksualnych między mężczyznami)"- to cytat z wikipedii na temat pederastii odp. to mały fragment długiego opisu tej nazwy - właśnie o to chodzi że jest to używane obrażliwie w stosunku do homoseksualistów stosunkowo od nedawna.termin wywodzący się z języka greckiego (dosł. miłość do chłopców) - chodzi o małoletnich chłopców - niedojrzałych.

Gość gość
Ale mnie obraza jak murzyn mówi Białas rozumiesz? odp. białas to chyba nie to samo co biały a czarnuch to nie to samo co czarny. denna dyskusja spadam stąd. co jeden wpis głupszy.

Gość gość
nikt ci nie broni. ale mowic na CZRNOSKOREGO -czarnuch.to tak jak bys mu powiedziala ze jest nyger( w slangu ktory jest obrazliwy)

Gość gość
Haha to byscie się zdziwili bo znam takich czarnoskórych którzy tak się do siebie zwracają:) co prawda są to wyluzowani miłośnicy grassa ale mimo wszystko a jak jesteś biały i im podpasisz to i na ciebie mówią nasz nyger :) tak ze są tacy co się na wszystko obraza i są tacy co maja do siebie dystans. tyle !

Gość Tomek na Czarnym Ladzie
tak? a mowic do czerwonoskorego spadaj do rezerwatu to jest ok?

Gość gość
pier/dolę poprawność poliyczną i konwenanse :classic_cool: 🖐️

Gość gość
tu jestesmy zgodni nad wyraz :P ****asz sie czy trzeba z toba chodzic?

Gość gość ja
Wolność nie jest równoznaczna z chamstwem i tyle w temacie.