Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gąbczasta

Polecane ośrodki SPA

Polecane posty

Gość gąbczasta

Słuchajcie, znacie jakieś fajne miejsca w Polsce, jeśli chodzi o ośrodki SPA? Mam na myśli również hotele SPA, czyli żeby można było sobie na weekend wyjechać i zarezerwować pokój... Polecicie coś?

Gość planetarna
Świetna jest Primavera w Jastrzębiej Górze (http://www.primaveraspa.pl/spa-wellness/). Byłam tam 5 dni jakieś miesiąc temu, po raz pierwszy akurat tam - za namową koleżanki. Nie żałuję! Było świetnie, a zabiegi takie, że głowa mała... Relaks, relaks i jeszcze raz relaks. Najchętniej to bym z tych gabinetów nie wychodziła. Ja akurat skorzystałam z pakietu 5-dniowe SPA nad morzem - Anty-stres. Jeśli praca daje Wam w kość, jesteście przemęczone i zestresowane, to ten pakiet będzie dla Was jak znalazł ;). Pozdrawiam!

Gość tittayo
Primavera jest super! Ja akurat korzystałam z babskiego weekendu i było to naprawdę niezapomniane przeżycie! Szczególnie zapadła mi w pamięć bardzo bogata oferta atrakcji, typu warsztaty z trenerem czy kurs tańca. Do tego bardzo przyzwoite jedzonko, nieograniczony dostęp do aqua parku i bardzo fajna oferta zabiegów (polecam miodową rozkosz). To było moje pierwsze spa, ale wróciłam niesamowicie wypoczęta i wręcz odmłodzona :)

Gość gość
Polecić mogę Park Hotel Łysoń w Inwałdzie (http://www.parkhotellyson.pl/189-pakiety-spa) w hotelu znajdziecie świetną strefę SPA, a do tego rewelacyjne jedzenie w hotelowej restauracji i przepiękną okolicę (Beskid Mały). Jeżeli chodzi o moje ulubione zabiegi to polecam pakiet czekoladowy, a także peeling orchidea i kuraka:)

Gość gość
Świetnie wypoczęłam w Darłówku Zachodnim w hotelu Lidia. Cisza, spokój, jest też co zwiedzać. W hotelu jest basem i świetny zabieg bursztynowy na ciało. I można wziąć ze sobą dziecko, bo panie się nim zajmą!

Hotel Adam&Spa jest nieoceniony! Na ich stronie internetowej www.adamspa.pl można sobie podpatrzeć jakie zabiegi proponują i w jakich są cenach. Bardzo ładnie umeblowany, jedzenie smaczne a obsługa zabawna i bardzo miła. Polecam, koniecznie musicie się tam wybrać :)

Gość gość
Talaria w Trojanowie! Oczywiście jeśli jesteś kobietą, bo to jest chyba jedyne spa w Polsce, gdzie sie nie wpuszcza facetów ;p Ale naprawdę można sobie odpocząć :) a co prawda wolę aktywny wypoczynek, ale to też mają :) ja wlasnie mialam taki aktywny pakiet, to mialam pelne wyzywienie w tym, zajecia z trenerem, moglam sobie za darmo wziac rowerki, dostalam mape i jeździłam :) a wieczorem relaksik w saunie :)

Gość gość
Hmm, sama nie probowalam, ale moja kolezanka kiedys wspominala pozytywnie o osrodku www.evitaspa.pl wiec chyba można śmiało jechac tam

Gość gość
Moja mama była z koleżanką w http://www.silvanspa.pl/ kilka tygodni temu i bardzo sobie chwaliła. Niedługo jadę tam z chłopakiem więc się podzielę opinią.