Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wadalibyście 1800 zł na kupno Smartfona ???

Polecane posty

Gość gość

Np. Sony Xperia Z3?

Gość gość
nie! i nie dlatego, że mnie nie stać, ale po prostu uważam, że to są tylko zabawki, z praktycznością słabo, a po za tym te smartfony wszystkie są bardzo duże, tak jak kiedyś się chodziło z "cegłą" tak teraz to powróciło bo są tak duże te smartfony, nawet do kieszeni tego nie wsadzisz, strasznie nie wygodne. Ja sobie ostatnio kupiłem nowy telefon, ale w klasycznej bryle, szukałem jaki jest najlepszy z tego typu i co prawda mało już takich produkują, ale jednak jest, to NOKIA 515, klasyczna bryła, aparat 5Mpx więc jak na taki telefon całkiem ok, a o to też mi chodziło, zeby był dobry aparat, bo czasami się gdzieś przyda, żeby coś sfotografować. Fakt, że nie mam nastu lat, więc może przez to nie kręcą mnie te smartfony, mam tablet i tam jest praktycznie to samo, bawić się tym można w nieskończoność, ale telefon to ma być telefon, dzwonienie, smsy, mmsy i długa żywotność baterii, a nie że smartfoniki co 2-3 godziny ładują, bez sensu

Gość gość
Post wyżej. Ty chyba nigdy nie miałeś takiego telefony w łapach a wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia. Xperia Z3 posiada jedną z najlepszych baterii obecnie stosowanych w smartfonach z powodzeniem wytrzymuje cały dzień bez ładowania. Aparat - za/je/b/is/ty, 2 systemy nawigacji plus świetny odtwarzacz MP4, Internet. PROWADZĘ własną firmę i nie wyobrażam życia bez tego urządzenia?

Gość Izydorek
Zgadzam się. Nie chcę wydawać takiej kwoty. Może jestem dusigroszem, ale wole przemyśleć, posprawdzać i kupić coś tańszego, ale niekoniecznie dużo droższego. Ostatnio wypatrzyłem sobie myPhone Infinity. Za kilka tygodni wejdzie na rynek, będzie kosztował ok. 800 zł, a parametrami dorównywać będzie tym dwukrotnie droższym. Tak to się robi :)

Moja decyzja uzależniona byłaby od dwóch rzeczy: - Czy rzeczywiście stać mnie na taki zakup? - Czy faktycznie jest mi potrzebny?

Jeśli byłby to telefon, którego używałbym przez najbliższe kilka lat, to wydałbym 1800 zł. A że technologia rozwija się znacznie szybciej, to raczej takiej kwoty bym nie wydał na smartfona;)

Gość amadeusz tadeusz
Rozchodzi się o to, że technologia rozwija się w zastraszającym tempie. Za chwilę telefon, który jest wart obcenie 1800 będzie go kupienia za połowę. Trzeba się więc zastanowić czy to podtrzebne. Ktoś wyżej wspomniał o myPhonie. To jest całkiem dobra opcja. Tani i dobry jednocześnie. Nie trzeba wydawać kosmicznej kwoty.

Gość gość
Dobre smartfony mają na http://allinside.pl/, parametry tak jak w nowych soniakach a dużo tańsze są