Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zjadła przy mnie słoik 600 g masła orzechowego!!!

Polecane posty

Gość gość

Przyszłyśmy po wycieczce rowerowej do mnie a ona mówi, że jest strasznie głodna. Przyrządziłam nam po kanapce z awokado i pomidorem na pumperniklu. Czyli bardzo sycąca kanapka. Po chwili patrzę a ona wyjęła sloik masła orzechowego z mojej szafki, zapytała się czy może zjeść. Jak wyszła, patrzę a tutaj słoik jest prawie pusty. Do tej pory jestem w szoku, jak można zjeść 600 g masła orzechowego!!!! Najlepsze jest to, że cierpi na nadwagę i wiecznie powtarza jak to się nie odchudza!!!!

Gość gość
naciągała moszne na słoik?

Gość gość
ojejej,nie zesraj się z wrażenia,że ty się tak dobrze i dietetycznie odzywiasz a ona nie!

Gość gość
10;53 - odżywiam się zdrowo ale o to tutaj nie chodzi. Nie wyobrażam sobie jak mozna fizycznie zjeść taki słoik masła orzechowego!!! To jest 600 g ciężkiej masy. I ona się potem dziwi, że ma nadwagę.

Gość gość
Czyli bardzo sycąca kanapka. x To nie jest sycące :D To jest po prostu taka przegryzka. x Jeśli ma nadwagę, to właśnie dlatego, że ma tak nieposkromiony apetyt. Prawdopodobnie ma to kompulsywne pojadanie. Zje wszystko, co jej smakuje. Nim poczuje jakąkolwiek sytość, już pochłonie więcej, niż potrzeba jej organizmowi. Nie sądzę, abym zjadł 600 g masła orzechowego :D ale 300 g czekoladę, bardzo chętnie :D Nie mam nadwagi

Gość gość
ale zarlok

Gość gość
maslomaslomaslomaslomaslomaslo sloma ci z burow wystaje :classic_cool:

Gość gość
tego pumpernikla to ty se wsadz, bym cie wysmiala jakby takie goowno mi podala. Nie dziwie sie ze dziewczyna byla glodna, a w caly sloik ze zjadla nie wierze

Gość gość
No i dobrze. Co ci do tego, co ona je? Fakt to było twoje masło i nie powinna. Ale skoro ona lubi, to czemu żałujesz? Nie każdy potrafi sobie odmówić przyjemności tak idealnie jak ty to robisz. Sama bym potrafiła zjeść dużą czekoladę i jeszcze czymś zagryźć, ale nie praktykuję tego ,bo w moim przypadku oznaczałoby to nie nadwagę a otyłość.

Gość gość
A szkło jej nie zaszkodziło?

Gość gość
przeciez te maslo jest zwyczajnie slone :O a po za tym co ty robilas kiedy ona zjadala ten sloik?

Gość gość
Oglądałyśmy razem film, ja popijałam herbatkę ziołową:)

Gość gość
ogladals z nia film, pilas herbate i nie widzialas ze ona caly czas je te maslo?? taka zaskoczona bylas po jej wyjsciu???

Po o***tym wysiłku fizycznym zjedzenie masła orzechowego jest akurat na miejscu bo uzupełnia się w ten sposób glikogen. Osobiście masła orzechowego bez soli i cukru by nie zjadł ale już Nutelle tak.

Gość gość
Masło jak to masło a ty głupia pipa koleżance d**e obrabiasz w necie takie koleżaneczki to bym butem przegoniła. Kop w zad i po sprawunkach...

Gość gość
Cały czas jadła do masło, nie patrzyłam się ile nabiera go na łyżeczkę przecież to niekulturalne by było, a słoik jest w etykiecie zasłaniającej zawartośc. Po jej wyjściu zorientowałam się, że dziewczyna zjadła prawie wszystko!!!! Dosłownie resztka na dnie została, na zdrowie ale ogólnie nie mieści mi się w głowie jak można się nie zwymiotowac po takiej ilości kalorii.

Gość gość
Przyrządziłam nam po kanapce z awokado i pomidorem na pumperniklu. Czyli bardzo sycąca kanapka.- Sycąca? Ja pierdzielę... Sycąca to jest kanapka (normalny chleb ew. razowy) z wędliną, serem i pomidorem/sałatą, a najlepiej 2 lub 3 kanapki...Też byłabym glodna po takiej kanapce jak zaserwowałaś. Ja też uwielbiam masło orzechowe, potrafię zjeść cały słoik, może nie od razu, ale 1 dnia. Najlepiej właśnie mi smakuje samo, nie na kanapce :) A i nie mam nadwagi, ważę 56 kg przy 165 cm wzrostu.

Gość gość
lepiej w necie niz w realu stopka: pani chwialek sluszala pani ze laskowska znow se auto kupila a niby na zarcie dla dzieci nie ma?

Gość gość
Jestem wegetarianka i mało jem ale jak by mi ktoś po wysiłku dal tylko jedna kanapeczkę to bym zaprzeczyła sobie i wp*********a go razem z krzesłem. Dziewczyna je dwa razy więcej niż ty skoro jest przy sobie. Musiała być głodna jak nie powiem co

Gość gość
przeczytalam temat i mnie zemdlilo:o

Gość gość
Przeciez to nie kulturalne hahaha no ale kulturalne za to jest obrabianie jej doopy w necie Ty o kulturze nie wiesz nic dziewczynko

Gość gość
Prawda dziewczyne pewnie siła zatrzyałaś bo filmik obejrzec trzeba i takie tam a teraz piszesz o niej i sie smiejesz lub glupio dziwisz

Gość gość
19;16 - nie rozsmieszaj mnie!:) Nie będę się przed tobą tłumaczyć. Ogólnie cieszę się, że nie mam tendencji do objadania się jak niektórzy. Bo uwierzcie ona zawsze powtarza, że ona musi przejść na dietę a kończy się to własnie tak smutno:P

Gość gość
Ferie masz i ci sie nudzi kretynskie nasienie. Lamusku

Gość gość
spaslaki tak maja , zra na potege