Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wis

problem z samotnoscia...

Polecane posty

Gość gość wis

Jestem 26 letnia rozwódka, mieszkam za granica. Przeżyłam cieczkę rozstanie....mam synka, mam poukładane w miarę życie. Spotykam dużo chłopaków ale zawsze jest cos nie tak (może to ze mną jest cos nie tak :)) Poznałam chłopaka w moim wieku widzieliśmy się tylko dwa razy (jak się poznaliśmy...) i na pierwszej randce. I tu niespodzianka jak się już mieliśmy pożegnać to spotkaliśmy mojego byłego męża z moim synkiem...oboje się poczuliśmy nie fajnie i on szybki "uciekł " . myślę ze z jednej strony dobrze się stało bo od razu poznał moja sytuacje . Rzecz jasna nie szukam drugiego męża i wielkiej miłości, lubię swoje życie jestem nie zarżną kobieta która odzyskała wiarę w siebie po tym jak mój maż zostawił nas dla mojej przyjaciółki... Zwyczajnie chciałabym mieć kolegę/chłopaka tak zwyczajnie powoli żeby porozmawiać spędzić milo czas... Chłopak którego poznałam wieczorem po spotkaniu pisał mi smsy ze przeprasza za to ze tak szybko uciekł i ze nie chciał nie zręcznej sytuacji (zresztą tak jaj ja)pytał się czy nie jestem zła na niego i czy wszystko w porządku...znamy się krótko ale piszemy ze sobą smsy pyta się o sprawy codzienne np. czy moim znajomym smakował obiad którzy ugotowałam w niedziele, czy Mój syn śpi , i wieczorami pisze żebym mu napisała jak będę szła spać... zdaje sobie sprawę ze takich tematów jest mnóstwo i ze ludzie maja większe zmartwienia ale naprawdę nie potrafię ocenić sytuacji i nie chciałabym się zle zachować i być zle odebrana...(tym bardziej ze mój kuzyn mi mówi zastanów się jesteś etranżerka, rozwódka, "bardzo ładna" zawsze uśmiechnięta z nie łatwym charakterem...ale faceci cie nie biara na poważnie ...) Nie chce chłopaka wystraszyć ale też nie chce go wprowadzać w zycie mojego syna i poznawać z rodzina...odpowiada mi spokojna znajomość ... Problem polega na tym ze nie wiem czy on traktuje mnie poważnie czy jako zabawe, powiem tez ze to pierwszy chłopak który nei zaprasza mnie od razu do domu czy nie pcha się do mnie itp. Moja wypowiedz może być trochę chaotyczna :) ale jeżeli ktoś mogły mi pomoc słowem będę wdzieczna... przyjmę wszelko krytykę :)

Gość gość
nie chcę Cię krytykować kotku; nie jesteś sama bo masz pipke, często palcem pocierasz pipke do orgazmu:)?

Gość gość wis
często pocieram,jest trochę szeroka po porodzie więc nie jest łatwo, planuje zakup dużego dildo :)

Gość gość
11:04, zamiast dildo zajmij się moim wackiem kotku:)

Gość gość
masz bachora to się nim zajmij a nie k********_y ci w głowie :/

Gość gość
11:07 nie obrażaj dziewczyny, ona ma ogromne potrzeby seksualne

Gość gość
no szuka frajera który jej machnie następnego bękarta.

Gość gość
Wydajesz sie sympatyczna kobitka:-) . Zycze powodzenia:-)

Gość gość
"Przeżyłam cieczkę" no jak rasowa suka?

Gość gość
Ma dziewczyna chcice,takie to dziwne dzieciaki?

Gość lolezja
Jeśli masz problem z samotnością, musisz otworzyć się na ludzi! Wiele nowych znajomości nawiążesz na www.dyskoteka.co Może właśnie tu znajdziesz swoją miłość ;)