Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostanę prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Tj. poszukam sobie sponsora. Nie mam do spraw seksualnych emocjonalnego stosunku, potrafię to robić mechanicznie (jestem niemalże aseksualna) , a więc mam ułatwienie. Będę sobie pracować w swojej dotychczasowej pracy i dodatkowo dorabiać. Zaczęłam naprawdę myśleć, że to nie jest głupi pomysł.. a w d***e mam 'szacunek' do siebie, bo gdybym faktycznie seks odbierała jako większość społeczeństwa - byłoby inaczej. A w tym przypadku..

Gość gość
studentko, ile bierzesz za godzinne obmacywanie po cyckach i pupie i po pisi?:)

Gość gość
Masz predyspozycje. Twoje krocze, wprawdzie za opłatą, uszczęśliwi wielu mężczyzn.

Gość gość
Stowe:-)

Gość gość
serio tylko stówe? to bym nie skorzystał, pewnie brzydka jesteś, że tak nisko się cenisz

Gość gość
Nie podszywajcie się. Ja o tym poważnie zaczęłam myśleć. Choć sądzę, że raczej bym sortowała potencjalnych sponsorów, a nie, że szła z każdym, kto się nawinie.

Gość gość
Oczywiście będziesz wstydzić się tego co robisz. Pełna konspiracja, czy jak tam tutaj na forum zostało ujęte - dyskrecja. :D

Gość gość
tyłek na żetony.

Gość gość
ja jakbym chciała w ten sposób dorobić to już bym wolała się na kamerkach rozbierać, tam cie przynajmniej nikt nie dotknie, nikt ci nic nie zrobi, a twarzy nie musisz pokazywać. zainwestować w dobrą kamerke 200-300zł i taką kasę możesz kroić że się w pale nie mieści. Ewentualnie twarz pokazywać za naprawdę duże pieniądze i tylko na prywatnej transmisji, np. minimum 5000żetonów (czyli 500zł)

Gość gość
Nie miałabym kiedy i jak pokazywać się na tej kamerce.

Gość gość
Tyłek na żetony? Poniekąd. Chociaż nie myśl, że każdemu, nawet brudnemu cieciowi, bym go udostępniła :P

Gość gość
A nadstawiac dope to chyba tez musisz znalezc czas co ale przyjemne z pozytecznym przynajmniej :)

Gość gość
100 zł to rozsądna cena. Dostosowana do warunków ekonomicznych Polski.

Gość gość
Dla mnie niekoniecznie przyjemne. Raczej neutralne. Już pisałam, że jestem raczej aseksualna. Ale to tylko ułatwienie

Gość gość
Nie wiem czy 100. Muszę się rozejrzeć "na rynku".

Gość gość
Niektóre laski chcą 200-300 zł / h, ale przeważnie mają problem ze znalezieniem klientów którzy byli by w stanie tyle płacić. Realna suma za godzinę której można żądać i mieć klientów to 100 zł.

Gość gość
co nas to obchodzi

Gość gość
wątpię że aseksualna, obojętna, beznamiętna, mechaniczna znajdzie długoterminowego inwestora nawet dobra prostytutka dba o minimum pozorów autentyczności, której szukają panowie, tym bardziej w sponsoringu, gdzie już takiej anonimowości i okazjonalności w kontaktach nie ma trzeba jednak trochę to lubić...

Gość gość
Ale ja potrafię dobrze udawać. Byli zawsze byli zachwyceni i mówili że jestem... drapieżna. A to było w 100 % aktorstwo.

Gość gość
ja ci zapłacę 150