Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednastudentka000

zostało mi 20 zł do 10.... a ona nie chce mi oddac pieniedzy

Polecane posty

Gość biednastudentka00
pomogłam jej z tym zamówieniem, bo mimo trudnej przeszłości mamy ze sobą kontakt, w dodatku zapewniała mnie że odda a ja jej uwierzyłam bo ona ma pieniądze, tylko jest strasznie skąpa.. jak zaczynałam pracować to robiła awantruę o to, by oddać połowę pensji na rachunki. wtedy doszłam do wniosku że wolę płacić obcym niż matce, ktora potrafi tylko brać na dzisiaj i jutro mam jedzienie, ugotowałam ryż z mlekiem, rozrobiłam trochę z wodą żeby starczyło tez na jutro.

Gość gość
13:52 podszyw

Gość gość
studentko o bąkach to podszyw?

Gość gość
skoro jestes biedna to czemu wynajmujesz pokoj?

Gość gość
no a gdzie ma dziewczyna spać?

Gość biednastudentka0000
wynajmuję pokój, bo chciałam odejść od matki, która zaczęła mnie traktować jak najemcę, a nie jak córkę

Gość gość
Podaj proszę jakiś kontakt do siebie, postaram się coś pomóc.

Przestańcie z tymi prowokacjami! Żałosna jest wasza gruboskurność. Co tu się dzieje na tym forum???? Droga Autorko, calkowicie odetnij się od matki, i nigdy, ale to nigdy nie pozyczaj jej pieniędzy. Współczuję Ci serdecznie!

Gość biednastudentka000
czy z tą pomocą to na poważnie piszecie? nie chcę żadnych pieniędzy, ale gdyby ktoś tak miły mógł mi podarować kg mąki i jaja to zrobiłabym pierogi.niestety zrobiłam sobie liste z najpotrzebniejszymi prduktami i nic nie zostanie. po 10 oddałabym pieniążki

Gość gość
Biedna studentko skad jestes? Moze i ja moglabym jakos Ci pomoc? TishAddams9

Gość gość
z rzeszowa , jednak ja od nikogo nie wymagam pomocy, nie oczekuję kochani darowizny. chciałam się wygadać po prostu, z pewnością z czyjąś pomocą byłoby mi łatwiej, ale zrobiłam dokładny plan i powinnam sobie poradzić do wypłaty,

Gość gość
Dasz sobie rade. Czasami na bazarach zostawiaja nieswierze warzywa//owoce. Jak bylo bardzo zle to tak staralam sie sobie radzic. Wydrukuj dowod zakupu tej rzeczy na all i pojdz z tym do matki niech Ci da pieniadze a jak nie ma teraz to niech podpisze.

Gość gość
Z checia bym Ci pomogla, rozumiem poniekad Twoja sytuacje.

Gość gość
Daj jakiś kontakt do siebie, nie ma sensu, żebyś niedojadała. Jak chcesz, to potem oddasz kasę albo lepiej pomożesz kiedyś komu innemu w potrzebie.

Gość biednastudentka000
słuchajcie telewizja nadziemna mi źle odbiera moze podarujecie mi jakas dobra antenę? :)

Gość gość
napisz na maila zet-katarzyna @wp.pl jutro odpisze bo ide spac albo Ci przeleje pare zlotych albo paczke zrobie jesli ie chcesz jest jeszcze jedna opcja idz zastawic cos w lombardzie najlepiej zloto ale srebro tez przyjmuja na te pare dni Ci starczy pozdrawiam serdecznie 3maj sie cieplutko