Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstrząsające nagranie z kliniki aborcyjnej (ukryta kamera) ...

Polecane posty

Gość gość
:(

Gość gość
Stara panno, dziewico z KSM masz jeszcze jakieś prolajfowe smaczki?

Gość gość
Ciekawe co czuje teraz te "matki" które dokonaly aborcji ze względu na DOMNIEMANA chorobę dziecka. Doogladajcie filmik do końca i zobaczcie jakby wasze dziecko moglo wygladac.

Gość gość
Straszne :(

Gość gość
Każdą sukę która to robi ,powinno się sterylizować .Szmaty

Gość gość
i obowiązkowo kazdego s********a który je (te szmaty) zapładnia!!! :D

Gość gość
prawda, ja tez uważam ze lepiej zatłuc taki które się juz urodzi. Tak było w katolickiej Polsce przed wojna i nikt sie nawet nie przejmował jak kobiety topiły niemowlęta w szambie. Nawet prasa się nie interesowała takimi przypadkami bo było ich kilka tysięcy rocznie i traktowano to zjawisko jako przykry element codzienności

Gość gość
Szmaty lecą do wyra ,a nie wiedzą co to antykoncepcja.Takie to za łeb i do szamba,bo tam jest ich miejsce.

Gość gość
Mając 17-18 lat bylam pewna ze jak bym wpadla to usunę, nikogo nie potepialam ani nie potępiam za to, zmienilam zdanie mając ok.23 lat gdy zobaczylam filmik z aborcji i nie bylo to zilustrowane rysunkowo tylko normalnie wyciągali kawalki raczek,nóżek. Od tamtej pory diametralnie zmienilam zdanie na temat aborcji,przynajmniej zdrowego dziecka. Mam obecnie 28 lat i cudownego 2,5 letniego synka(planowanego) ale wiem ze gdybym wpadla nie usunelabym. Gdybym byla na miejscu kobiet które usunely(szczególnie pozna ciaze) nie chcialabym nigdy widziec takiego filmiku.

Gość gość
Winna zawsze kobieta? A facet to aniołek :o Wsadzić, zapłodnić, spiertolić. To patrafią najlepiej. Ale co tam, do aborcji to pierwsi drzecie mordy że BE i nie wolno. Dwulicowe szmaty to Wy jesteście.

Gość gość
ale wiem ze gdybym wpadla nie usunelabym. a jakby zgwałcił ciebie ojczym, albo grupa pijanych zuli?

Gość gość
Gdybym byla na miejscu kobiet które usunely(szczególnie pozna ciaze) nie chcialabym nigdy widziec takiego filmiku. a ja jakbym była przekonana że chcę lub muszę usunąc to miałabym gdzieś takie filmiki

Gość gość
"Szmaty lecą do wyra ,a nie wiedzą co to antykoncepcja" - a szmaciarze sa niby mądrzejsi to się powinni zaopatrzyć w odpowiednie ogumienie :D

Gość gość
zauwacie ze filmik dotyczy poznych aborcji dokonywanych na dzieciaczkach ktore maja szanse przezyc

Gość gość
przeraza mnie ta kobieta z kliniki ktora udziela informacji

Gość gość
Gosc godz.16.00 szczerze powiedziawszy nie myslalam o ciazy z g****u..tylko o zwykla wpadkę. Wtedy nie wiem co bym zrobila..nie będę pisać ze napewno bym nie usunela bo tego nie wiem,dlatego też nie potępiam nikogo kto usuwa, nie rozumie jednak dlaczego kobiety tak pozna decydują sie na aborcje(pomijając ciaze w których późno okazuje sie ze dziecko jest np.powaznie chore,zniekształcone itd),

Gość gość
16:03 nie mialam na myśli kobiet które dopiero rozważają aborcje a takie które juz jej dokonaly, bedac kobieta która np.rok temu usunela niewazne z jakich przyczyn nie chcialabym zobaczyć takiego filmiku i tego co zrobilam dziecku.

Gość gość
potwornie strasznie !!!!!! udostępnijcie ten filmik gdzie się da !!!!

Gość gość
ale ten filmik może uratować mnóstwo dzieci

Gość gość
A co wy facetów mieszacie do tego?On usuwa czy baba?Znam małżeństwo,które sie rozpadło przez to,ze ona usunęła dziecko bo nie byla"gotowa" na macierzyństwo.On był przeciwny,błagał ją,żeby tego nie robiła.Ona miała to gdzieś i zrobiła po swojemu...

Gość gość
najbardziej wstrzasajacy jest fakt, ze sa ludzie ktorzy mysla ze przykladowo plod w 20 tyg to jeszcze nie czlowiek, a w 24 czy 27 to juz przeciez szanse na przezycie jest ogromne. mam dwoje dzieci, planowanych, nigdy nie mialam aborcji. kolezanka usunela wczesna ciaze wiele lat temu, mloda byla, czasem mowi ze jej dziecko mialoby juz tyle lat. wspolczuje jej

Gość gość
XXI a takie barbarzyństwo. Czy życie ludzkie tak mało znaczy? Brawo dla osoby, której udąło się to nagrać. Ja przez jakiś czas nagrywałam nianię, która opiekowała sie moim dzieckiem, kamerka była schowana w zegarze: www.alfatronik.com.pl/kamery-zamaskowane-nagrywaniem-rejestrator-audio-video-sterowany-radiowo-zamaskowany-okraglym-zegarze-nasciennym-p-872.html uważam że są takie sytuacje gdy nawet trzeba nagrywać

Gość gość
Ten film utwierdza tylko chorych fanatyków "zycia" ze nie mozna dokonywać aborcji a zwolennicy-realiści juz dawno wiedzieli jak sie dokonuje tego zabiegu i zdania nie zmienili. Kiedyś na lekcji religii oglądałam "niemy krzyk" i jeszcze cis...dokładnie widziałam jak sie tego dokonuje w późniejszej ciazy. Zdania nie zmieniłam-aborcja do 9/10tc to nie zabójstwo. Pozniej juz niestety tak i uwazam ze kobieta powinna urodzić i oddać do adopcji a nie zabijać. Nie zrzucajcie winy tylko na kobietę-facet zapłodni (sama sobie dzidcka nie robi) a pozniej ma W D...wiec kobiety wybierają mniejsza linie oporu. To kobieta ryzykuje swoim ciałem, zdrowiem i psychika ciaze-nie facet. Wszystkie skutki dotykają tylko i wylacznie JEJ. Łatwo sie mówi-nie zabezpieczała sie, a to tylko kobieta ma znowu sie zabezpieczać?? Znowu ona ma na siebie brać wpływ tabletek antykoncepcyjnych? Czy innego środka? A moze niech facet założy gumę albo sie wysterylizuje skoro dzieci nie chce miec. Niestety kobiety dalej pozwalają sprowadzać sie do roli dziury na uciechy czy wora na soerme w dodatku antykoncepcja tez tylko na nie spada i żadna nic z tym nie robi bo sa głupie.