Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała zagwozdka

Prezent na urodziny

Polecane posty

Gość Mała zagwozdka

Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły na prezent na urodziny? Dodam, że tym razem nie będę miała możliwości wydania większej sumy. Będą podwójne urodziny rodzeństwa w wieku rok i trzy lata. Rodzice zapraszają, długo się nie widzieliśmy. Zapytałam co dzieciaki lubią w odpowiedzi usłyszałam, że mam nie szaleć i przyjść nawet bez prezentu bo od gości niczego nie oczekują tylko obecności. Jednak wiadomo, że każde dziecko cieszy się z jakiegoś prezentu. Chciałam kupić coś symbolicznego (ok. 20-30zł, dla dziecka) ale nie wiem sama do końca co... Zastanawiałam się nad jakimiś puzzlami dla starszego, może słynne czuczu? Wiem, że dzieciaki podobno lubią ale nie wiem czy nie są za małym upominkiem... Sama nie wiem. Młodszy to chłopiec, starsze dziecko jest dziewczynką.

Gość Mała zagwozdka
Oczywiście dzieciaki ogólnie lubią podobno tą serię ale nie wiem jak solenizanci. Wiem tylko, że rodzice tego nie znają. Dodatkowo nie są to dzieciaki które mają nie wiadomo jakie oczekiwania, cieszą się raczej z wszystkiego.

Gość gość
Kup im namiot , taki rozkladany z materialu , czesto sa w zestawie - dwa polaczone tunelem , mogliby sie razem bawic a jak to zlozysz to miejsca nie zajmuje prawie wcale

Dokładnie. Warto pamiętać, aby dana zabawka była przede wszystkim bezpieczna.

Gość gość
Ja mojj Tośkowi kupiłam fajną żyrafę z http://gumowakaczuszka.pl Ta zabawkowa żyrafa jest jego ulubioną. Trzęsie się, śpiewa, gra... Potrafi się nią zająć. Na tyle długo że bez problemu, zjem ciepły posiłek, umyję się czy porozmawiam przez telefon. Tak więc zabawkowe zwierzątka według mnie są njlepszymi zabawkami bo skutecznie przykuwają uwagę maluszków.

jakiś wspólny dla rodzeństwa to dobry pomysł, ja ostatnio też kupowałam prezent dla rodzeństwa, kupiłam elektroniczną kostkę do gry ale moje rodzeństwo to chłopaki w wieku 9 i 6 lat.