Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz twierdzi, ze nie umiem sie rzadzic i za duzo wydaje

Polecane posty

Gość gość

Mamy 2 dzieci, jestem na wychowawczym. Mieszkamy za granica. W tym mcu ponioslo mnie troche z zabawkami i ciuchami (mezusiowi tez cos kupilam) wydalam 600€. Ale tego az tak sie nie czepial. Chodzi o zakupy do domu, tygodniowo ok 200€, ale ja naprawde nie kupuje nie wiadomo co, ide do lidla tam ok 120€ w tygodniu, mleko w proszku dla niemowlaka ok 50€ w tygodni, napoje ok 50€. Czasem cos drobnego dokupie. Maz kaze mi oszczedzac bo chcemy dom kupic, to co mam kurcze gotowac ?! Ziemniaki z maslanka :/

Gość gość
Moze skresle jego skrzynke piwa to juz 20€ tygodniowo wiecej :P

faceci jak się domem nie zajmują to często nie wiedzą gdzie się pieniądze rozchodzą. Weź przez miesiąc spisuj wszystko i spytaj się go potem z czego masz zrezygnować. U nas się trochę zmieniło jak poszłam do pracy i po równo się domem zajmowaliśmy i na zmianę robiliśmy zakupy gotowaliśmy to w końcu zrozumiał ile co kosztuje

Gość gość
a jakie ty napoje kupujesz dla małych dzieci za 50e???

Gość gość
gdybys wydawala mniej on mialby wiecej na zabawki dozwolone od lat 18? :D ha, ha

Gość gość
Dla starszego kupuje soki z witaminami, mlodszemu soki hippa lub sama robie, kupilam sokowirowke. No wlasnie, jakby mial sam ugotowac to by widzial

Gość gość
Hehe ja mu dam zabawki :P

Gość gość
no bez przesady 2400zl na zabawki???????????

Gość gość
A skad :) . Kupuje co potrzebuje i nie patrzy, ostatnio kupil sofe za 6000€ ale twierdzi, ze to dobra inwestycja .. Bo dom chcemy kupic to sie przyda

Gość gość
Na zabawki moze 150€ a reszta to ciuchx

jakies oszczednosci na pewno daloby sie wprowadzic ale to musi dotyczyc wszystkich w rodzinie, a najmniej powinno oszczędzac się na dzieciach

Gość gość
Na dzieciach nigdy nie oszczedzam :D , podczas zakupow syn wrzuca wszystko do wozka na co ma ochote :) .