Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prac0wnik111

Czy mogę zgłosic pracodawcę do INSPEKCJI PRACY lub podac do sądu ???

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście powinno być: każą :). Jeżeli wg ciebie jakieś sto...dwieście tysięcy zł nie rozłoży dogorywającej firmy, to firma musi być wielka :D.

Gość gość
Na anonimy nie odpowiadaja. Moze cie tam zeskładuja w kolejce z 1000 takich anonimow. Jezeli chcesz cos zdzialac musisz sie przedstawic. Nie maja prawa ujawnic twoich danych pracodawcy takze spokojnie. Ale ze pracodawca sie nie domysli to nie ma szans. Zyczliwy doniesie a napewno ktos bedzie wiedzial ze to ty. Takie cos trudno ukryc. On kare dostanie ty wypowiedzenie. I rozejdzie sie po kosciach Tyle. zastanow sie czy warto. na zleceniu nie jestes chroniony bez niczego cie po wszystkim wyleje

Gość gość
Czym innym jest duża firma z dobrą pozycją na rynku, a czym innym malutka firemka, trzymająca się rynku ostatkiem sił :D. Po co ci moje imię? Chcesz do mnie list miłosny napisać :D ?

Gość gość
duza firma = wiecej pracownikow = wieksze koszta :O najlepsi prawnicy niczego nie wskorali a nie daj boze wiecej takich leserow jak ten i taka duza firma nie pociagnie :P

Gość prac0wnik111
Nie miłosny ale ciekawe jak masz na imię. Piszesz o wp*****lu a coś czuję że baba jesteś a nie chłop. A jak imienia nie chcesz podac to zdradź płec.

Gość gość
Babą nie jestem :D. Wiem trochę o rozwiązywaniu podobnych problemów w małych miasteczkach.

Gość gość
Ten, który spadł z dach był moim sąsiadem :(.

Gość prac0wnik111
No dobra, babą nie ale jesteś dziewczyną pewnie. Powiedz koniecznie bo czuc, że dobrze się dogadujemy. I takie dopasowanie też czuc. No wiesz o co chodzi ;) To jak : kobieta czy mężczyzna ?

Gość gość
Jak mnie ostatnio pedał nachalnie podrywał, to "wysiadł przypadkiem" :D :D :D z jadącego pociągu. Dziewczyną też nie jestem :D (i nigdy być nie chciałem :) ).

Gość prac0wnik111
"Czym innym jest duża firma z dobrą pozycją na rynku, a czym innym malutka firemka, trzymająca się rynku ostatkiem sił " Chodzi o to, że co ?

Gość prac0wnik111
Kurwa :( Mógłbyś byc dziewczyną :D