Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaNaChwilke

problem 18 latka wygląd

Polecane posty

Witam wszystkich, wiem, że to forum dla kobiet ale tu raczej znajdę najlepszą odpowiedź:) Jestem chłopakiem, mam prawie 18 lat moim problemem jest zagadanie, zapoznanie dziewczyny ze względu na wygląd. Mam jakieś ~185cm nie jestem gruby czy cos ważę coś ok 85/87kg. Problem z pewnością siebie sprawia mi to, że mam asymetryczne oczy, tzn. prawe oko mam wyraźnie większe co szczególnie widać z wiekszej odległości nie wspominają o zdjeciach ktorych nie lubie przez to robic, drugim problemem są nieco odstające uszy ;/ nie są nie wiadomo jak bo widzialem gorsze, duże nie są tylko nie przylegają tak jak innym ;( Jest szansa ze sie trafi dziewczyna która to bedzie tolerowac czy raczej nie? ;/ kształt twarzy normalny wielkosc, zarysy, usta, nos tylko te nieszczęsne oczy, uszy mniej juz jakos przywyklem :(

Gość gość
szcze baranka o ściane bo jestes chyba tepy jak nie umiesz gadac z dziewczyna albo matka cie nie kochala

Gość gość
hej jestem dziewczyną i gdy chłopak jest, miły, szczery, uśmiechnięty to przede wszystkim to mam przysłowiowy kisiel w majtkach :) musisz po prostu uwierzyć w siebie kochany :)

Gość gość
a ile masz jonder?

nie chodzi o to ze nie umiem gadac tylko o to ze jak np. widze fajna dziewczyne i chciał bym zagadac to sie jakos wstydze xd i sie nei moge przełamac ;/