Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi1

Czy któraś mnie olśni?

Polecane posty

Kiedy mogę wykonać test ciążowy przy bardzo nie regularnych cyklach? Gdy ginekolog wyliczył mi owulacje na 01-02.02.2015 i przytulałam się z mężem 27.01, 31.01., 01.02. I czy wgl może być prawdopodobieństwo ze się udało? P.S. Dodam że bardzo bym chciała bo staramy się od ponad pół roku.

Gość gość
wybierasz ten najdluzszy cykl i do tego czasu czekasz. twoje cykle sa nieregularne..tzn co ile dni ?

Najkrótszy cykl mam 28 dni, a najdłuższy to 36dni. Tylko z tego co ginekolog mi wyliczył poprzez zmonitorowanie to wychodzi ze teraz w tym cyklu owulacje mam w 13-14 dc czyli jestem niby już po..

Gość gość
ja bym zrobila test ok. 30 dnia. Powinien wyjsc. Ale jesli ci sie nie spieszy, to poczekaj do 36 dnia, o ile @ nie przyjdzie.

Najchętniej to już bym zrobiła.. Bardzo pragnę tego maleństwa. ale chyba zrobię tak jak mówisz. ale strasznie boje się ponownego rozczarowania.. Mam nadzieje że jak tym razem byłam u gin żeby mi wyliczył to myślę ze sie uda.. Obyy...

Do: Sierotka ma Rysia A ty serio bierzesz te słowa tak jak piszą.. Pomyśl o co chodzi a potem pisz..

Gość gość
Zrob 14 dni od owulacji

No chyba tak.. Będzie trzeba się jakoś uzbroić w cierpliwość.. Innego wyjścia nie ma no i na wszelki wypadek uważać na siebie.. :)

Ktos tu nie zrozumial ironii... Strasznie infantylnie to brzmi, dlatego to zlosliwie skomentowalam. Przepraszam, widac nie wszyscy sie znaja na zartach.

Gość gość
haha, przytulanko i serduszkowanko! :D

Gość gość
Owulka i tempka <3

Do: Sierotka ma Rysia Wiesz każdy to nazywa jak chce.. Wybacz ale tak jakoś już to wszystko na mnie działa :(

Owulka już była a tempki nie będę mierzyć bo to nic nie da bo w poprzednich cyklach nie mierzyłam.. Także wiesz... Ehh.. Jak ja bardzo bym chciała żeby ten czas szybciej leciał i żeby okazało że sie udało :D

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj, naprawdę, bo w zyciu nie zajdziesz. Piesz o teście jakby to był poród. Nie możesz doczekać się do testu, a nawet jak go zrobisz to co? I tak długa droga będzie pzred Tobą. prawdziowe potwierdzenie prawidłowej (w sensie z zarodkiem, w macicy, a nie gwarantujacej zdrowe dziecko) to uwidoczneieni przez lekarza zarodka z bijącym serduszkiem. A od testu do serduszka, tez niestety daleko. Musisz uzbroić się w cierpliwość, bo cała ciąża jest oczekiwaniem. TEST NICZEGO NIE GWARANTUJE.

Moze i masz racje.. Jeszcze raz dzięki za te słowa.. W końcu do mnie dotarło ze nie mogę ciągle o tym myśleć i wgl, trzeba dalej być sobą. I założyć ze to co ma być to będzie, moze i nie teraz ale kiedyś pewnie tak.. Pozyjemy zobaczymy ;-)