Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona mnie zdradzała jak byłem na wojnie. Teraz jestem sam

Polecane posty

Gość gość

2,5 roku temu wróciłem z Afganistanu. Myślałem, że wracam do raju, a okazało się, że żona miała ciekawsze rzeczy na głowie niż czekanie na mnie. Kumpel o wszystkim mi powiedział, a żona długo sie nie wypierała. Jej wina była zbyt oczywista. Od rozwodu mieszkam u rodziców. Mam chuj*ową pracę, 1600 na ręke i do tego nie moge znaleść żadnej dziewczyny. Żona złamała mi serce i nie potrafie już zaufać kobietom. Nawet nie mam motywacji żeby je poznawać, nie wierze, że poznam kogoś odpowiedniego. Przecież moja żona była taka idealna, myślałem, że będziemy zawsze razem, a wystarczył wyjazd na misje i ona zrobiła coś takiego... Chyba codziennie zastanawiam się co takiego zrobiłem, że tak mnie potraktowała. Czy jak mówiła, że kocha to były puste słowa?

Gość gość
zabijales ludzi? ona tez :P

Gość gość
Brałem udział w walkach z Talibami. Czasem były i naprawde ciężkie chwile i myśle, że przetrwałem to dzięki myślom o mojej rodzinie. Codziennie myślałem o przyszłości. O tym jak zbudujemu dom pod miastem, jak będą wyglądać nasze dzieci... Teraz czuje sie jak głupiec, jakby moje życie w ogóle nie miało sensu. Dlaczego kobiety wychodzą za mąż skoro i tak zdradzają po paru latach? Ile jest takich przypadków? Naprawde nie moge tego zaakceptować :/

Gość gość
Chciałbym coś zrobić ze swoim życiem. Wyjechać, gdzieś do ciężkiej pracy, najlepiej na powietzu. Ale jaka może to być praca? Najlepej w jakimś miejscu odludnym ale jednak takim, gdzie mógłbym poznać jakąś dziewczynę. Teraz mam 26 lat i stoje w miejscu. Ponad połowa moich ziomów wyjechała z miasta za pracą, a ci co zostali to świry. Pracuje na ochronie w miejscu, gdzie nic sie nie dzieje. W czasie wolnym w sumie tylko pale blanty z nierobami, oglądam mecze i czasem obale z ojcem flaszke. Nawet nie chce mi sie chodzić na siłke i przytyłem :/ Czy ktoś ma pomysł gdzie mógłbym sie zatrudnić? Może macie jakieś pomysły?

Gość gość
Aa i mój ostaateczny upadek: Zacząłem wchodzić na to forum :D

Gość gość
tia wiem i nudzi ci sie wysple ci pozdreowienia w kopercie z waglikiem, chcesz? :P

Gość gość
wypier**dalaj!