Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać doktoranta?

Polecane posty

Gość gość

Jak wlasnie poderwac, owinac go? :D Imponuje mi jego charakter, jest bardzo pewny siebie, zadziorny, czasami az zbyt powazny. Zartujemy z siebie, czasami wychodzi z jakimis podtekstami do mnie, podciaga mi oceny(jestem wtedy dla niego baaardzo mila :D) Na zajeciach jest strasznym ponurakiem a na konsultacjach jest calkiem inny. Czesto widze jak mi sie przyglada, lustruje od stop do glow. Ostatnio gdy tak siedzial, naprzeciw mnie czulam ciagle jego wzrok na sobie. Jak go bardziej rozkrecic? ;)

Gość gość
zapros go do siebie powiedz ze ci sie cos gdzies popsulo w domu potrzebujesz pomocy"experta" takiego to ja bym tez chciala

Gość gość
eh I takie kobiety jak ty zdobywaja wyższe wykształcenie.

Gość gość
eh I takie kobiety jak ty zdobywaja wyższe wykształcenie. Moze.., ale to chyba normalne, ze jak ci sie ktos podoba to jestes dla niego mily. Gdyby mi sie nie podobal i byl starym dziadem to sorry.. :P

Kolejna, której się wkręciło, że facet na nią leci bo jest miły :O A potem założy temat "dziewczyny nie róbcie pierwszego kroku, właśnie zostałam odrzucona !" :O

Gość aliceeee
juz nie badz taki madry :)

Gość gość
Każdy doktorant jest miły dla studentek, ba nawet profesorzy zazwyczaj bywają mili. Tak już jest,że niektórym odbija jak widzą ładne kobiety, a w przypadku tych starszych profesorków to już nawet specjalnie ładne być nie muszą- istotne,że młode :classic_cool:

Gość gość
Spodobalas mu sie to mily ;) A nie wiem co moglabys zroic, troche trudno sytuacja, skoro Cie uczy..

Gość gość
Jest w związku?

Gość gość
Nie, nie jest w zwiazku

powiem po raz kolejny tekst na podryw mojej przemilej kolezanki :P:) podchodzisz i mowisz... - prawie wcale cie nie znam ale z***biscie mnie krecisz... :D

Gość gość
haha dobry, ale na imprezie