Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćiemajdu

chcialabym cwiczyc

Polecane posty

Gość ćiemajdu

Rok temu cwiczylam troche w domu, przez okolo 2 miesiace. Bylam zadowolona z efektow, wypadek ktoty skutkowal urazem kregoslupa "unieruchomil" mnie na jakis czas. Teraz pracuje na poltorej etatu (250h w miesiacu) na rozne zmiany, mam na glowie dodatkowo dom, zeby zmusic sie do aktywnosci wykraczajacej poza sprzatanie wzielam sobie psa:) ale spacer to jue to samo co trening:/ chvialabym cwiczyc, wiem ze bylabym w stanie znalezc przynajmniej te 30 minut dziennie a co ok 4 dni nawet ponad godzine na cwiczenia... tylko zwyczajnie nie moge sie zmotywowac i zmusic:( jak mam luzne pol godziny miedzy spacerem z psem a praniem skarpet i biegiem na autobus do pracy to zwyczajnie wole napic sie kawy

Gość gość
Heh, latwo powiedziec. Przy moim trybie zycia przebudzenie nastepuje albo o 5 rano, albo o 10 albo po 17 wieczorem. Trudno w takich okolicznosciach wyrobic sobie stale nawyki:(

Gość gość
Jak zacxniesz to polecisz. Najciezej zaczac. Znajdz w necie jakis dobry polh. Trening moze z Chodakowska. Lepsza motywacja i do dziela