Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to taka krótka historia

Polecane posty

Gość gość

Jaaaaa ale przeginka nie...to wygląda tak on mi się podoba a ja mu ale obydwoje jesteśmy w związkach i jest jak jest no ale właśnie wczoraj w pracy ( jestem barmanką) przyszedł do mnie z kumplami i się uwalili a ja wypiłam z nimi 3 piwa a dla mnie to trochę dużo... No i co teraz jestem w kropce bo dałam mu buziaka a nie powinnam była tego robić jednak ;-/ no ale to jego wina bo jak wracaliśmy to usiadł do mnie do tyłu sam chciał i mnie tak przytulal cała drogę miział po dłoniach i potem po nogach... Ehhh.... I przed wyjściem z auta dałam mu buziaka a teraz nie wiem czy to było jednak potrzebne... No ale między nami widać że jest chemia mimo to że już jesteśmy z kimś na poważnie

Gość gość
W jakich związkach jesteście? On z inną w związku i ty z innym w związku?

Gość gość
Z jednej strony żałuję że to zrobiłam a z jednej nie bo to było w sumie wiadomo że kiedyś to się stanie ... no i teraz ciekawe czy jeszcze przylezie do mnie jeszcze no ale przynajmniej wszystko jest jasne już... Ale jeden tekst jego utknął mi w pamięci że cztery lata trzymał się jednej a teraz Pojawiłam się z ja ....Ehhh tylko żeby to w pracy się na mnie nie odbiło bo dzwoniłam do szefa będąc po alkoholu i nie wiem cżycia coś poznał... Ja chyba bym się załamała jak bym ją straciła bo potrzebuje jeJ ale gadałam tak chyba nie inaczej niż zwykle tylko powiedziałam mu przez tel że nie ma specjala zamiast żebra ;-/ a specjala mam przecież w chuk ajjjjć wtopa

Gość gość
No tak z kimś innym jesteśmy... Mój facet wyjechał za gnicę, jego kobieta mieszka 200 km z tond... no a już pomijając to to on na 35 lat a ja 26 lat. plus on ma już rozwód za sobą i 15 letniego syna....

Gość gość
Teraz nie mogę spać :-/ więcej nie pije alkoholu i koniec

Gość gość
Cholera w cholerę.... Mogłam się powstrzymać ale nie potrafiłam.... Tylko żeby to się nie rozeszło za bardzo a najlepsze jest to w tym że jego najlepszy kumpel który z nim pracuje codziennie do mnie po drodze z pracy zachodzi na kilka piwek i jak jeden drugiemu powie to... Głupio mi będzie strasznie

Gość gość
A co w tym wszystkim robi szef jak dzwonilas do niego?

Gość gość
Byłam pijana a dzwonić do niego mam zawsze po pracy i mam stracha że coś wyczuł bo mi zależy na tej pracy :-/

Gość gość
A Szef Cię bzyka? Bo może być zazdrosny i Cię wyrzucić! A dzwonisz pod wpływem trzeba się zastanowić...a dzwonisz żeby pogadać o p*****lach czy że sprawozdaniem z dnia pracy?