Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 19 latka po ciąży jest w stanie schudnąć z110 kg na 70

Polecane posty

Gość gość

Witajcie bardzo utylam juz przed ciaza ważyłam 75 kg ato co po to juz koszmar 2,5 roku temu ważyłam 55 kg nie wiem co sie stało zawsze dbałam i ciało co zrobić ? Pomocy

Gość gość
Do roboty kochaniutka!!!

Gość gość
To chyba nie jest normalne. Ja bym zaczęła od wizyty u lekarza.

Gość gość
Co sugerujesz gościu ?

Gość gość
Ja przytylam w ciazy 30 kg. Powodem bylo duze dziecko i duzo wod plodowych. Minelo 8 miesięcy i zostało mi 3 kg. Przed ciaza wazylam 60kg. Dieta cwiczenia dziewczyno bo samo nie zleci

Gość gość
Ja mialm małe dziecko 2900 i po porodzie owszem z 110 do 95 zeszło i co z tego przytyłam nie radzę sobie z tym kiedyś dbałam o siebie szczupła byłam ważyłam 55 kg boje sie co bedzie dalej

Gość gość
To widocznie się obzeralas w ciazy. To sie wes do roboty a nie mrudzisz na kafe ze gruba jesteś! Mi tez nie bylo latwo patrzec na siebie po ciazy ale sie wzielaam do roboty i jak patrze ze wchodze w kolejne dzinsy z przed ciazy to jestem dumna z siebie!! Maam 1.75 i tez zawsze bylam bardzo szczupla! Zostala mi oponka na brzuchu ale codziennie cwiczenia i leci

Gość gość
Ja mam 174 ale nie wiem. Nie potrafię sie wziąć za siebie nikt mi przy dziecku nie pomaga maż spi a jak juz weźmie dziecko to płacze rodzice nie pomagają sama muszę na siebie liczyć. Dziecko w nocy kompletnie nie spi tylko w dzien

Gość gość
W ciąży przytylam 30 urodziłam bliźniaki po trzy kg każde dziecko Wagę zrzucilam, dziś 58 kg da się wystarczy chcieć płakać pracować nad sobą jeszcze raz płakać i da się Życzę powodzenia Ale fakt zacznij od lekarza badania.

doklanie zacznij od wizyty u lekarza. a z dzieckiem mozesz biegac (jego w wozek i wtedy jeszcze wieksze efekty), cwiczyc z malucj=hem tez mozesz - sa w necie filmy jak mamy cwicza (np brzuszki i po kazdym buziaka daja malenstwu) itp

Gość gość
jak mąż bierze dziecko to płacze ? :D

Gość gość
Tak dokładnie on sie kompletnie nie potrafi opiekować zając przeważnie zostawia go w bujaczku a ob czyta książkę

Gość gość
Do jakiego specjalisty iść ?

Gość gość
Dietetyka... Najlepiej. To naucz dziecko bawic sie samo. Przecierz jak jest dziecko male to lezy spi je i nic więcej. Mi tez nikt nie pomaga maz pracuje. Cwicze wieczorami jak dziecko spi. Lepiej powiedzieć ze ci sie nie chce. Bo tak naprawde jakbys chciala i sie uparla to bys sie wziela ostro za siebie a nie biadolila.

Gość gość
z mężem idź do specjalisty psychiatry, bo coś płaczliwy :D

Gość makopat
Nie załamuj się, ja miałam podobnie. Ale zgubiłam 30kg, zacznij od wizyty u lekarza bo faktycznie może to być wynik chorej tarczycy lub inna choroba a otyłość to tylko objaw. Jeśli wyniki będą ok, to proponuję zacząć od spacerków, godzinka na początek. Dzidzia w wózek i do przodu. Ja brałam mp3 słuchałam w tym czasie muzy a córa spała. Odstaw słodycze i wybierz sobie tylko 1 dzień kiedy zjesz coś słodkiego, uwierz mi,że wtedy dopiero się docenia to słodkie. Ja dodatkowo zrezygnowałam z kolacji ale to kosztem tego,że mogłam wtedy zjeść bardziej kaloryczny obiad np.frytki. Jeśli nie dasz rady odstawić kolacji to jedz po prostu mniej kalorycznie. I nie mam na myśli liczenia co ile ma ale sama intuicyjnie wiesz co jest bombą. I najważniejsze nie napinaj się, mi zgubienie 30kg zajęło 2 lata. Ale teraz trzymam formę i skóra nie jest takim flakiem jak u tych co szybko zgubili dużo. Trzymam kciuki!

Gość gość
Złe napisalam dziecko płacze jak mąż sie nim opiekuje

Gość gość
Dziekuje Ci makopat ja chyba mam jakaś chorobę bo ja rzadko jem słodycze ja ogolnie jem moze dwa razy na dzien i tyje owszem nie są to zrowe rzeczy ale jem mało ja nawet nie mam rozciągniętego żołądka ja byłabym wstnie nie jeść kilka dni. Dziwne to wszystko ...

Gość gość
To do lekarza! Ja schudlam szybko. Tez 25kg i nie mam obwislego brzucha.

Gość gość
W ile schudłaś ?

Gość najprawdopodobniejniewiem
matko!! Co za grube świnie! Nie trzeba bylo tyle zrec w ciazy :D ja przytylam 8kg! :) i jestem szczupla. Waze 54 kg :) a ty za chwile bedziesz zakladac temat ''maz zdradzil mnie bo jestem spaslakiem' blleee

Gość gość
najprawdopodobniejniewiem mysle ze jesteś piękna :) cos w stylu aniołków VS moze doutzen kroes.

Gość Mag da
Zdrowa osoba jest w stanie schudnąć bez specjalnego wysiłku czy radykalnej diety. Podstawa to racjonalna dieta, nie głodzenie się bo efekt będzie odwrotny. Ilość spożywanych kalorii nie powinna przekroczyć 1500kcal jeśli jesteś aktywna fizycznie. Jeśli nie, ilość kalorii powinna być mniejsza, możesz też spróbować Acetomale, efekt będzie szybszy ale równie bezpieczny.