Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopakzklasa

poznałem dziewczyne na czacie ale coś jest nie tak

Polecane posty

Gość gość
Ale on napisal,że ona nie przeszła zawodówki,pije i pali.

Gość chlopakzklasa
z tym winem z londynu to jakiś podszyw,no uwaliła jedna klasę,dobra umówiłem się z nią na piątek do baru,poszła bo brat chciał komputer,podałem jej nr tel na druga kartę jakby co.

Gość chlopakzklasa
no więc doszło do spotkania dzisiaj,za piwo zapłaciłem ja,nie mam nic przeciwko temu żeby facet zapłacił ale mogę się założyć ze nie miała kasy, no i pali cygara za cygarem ble,nie chce gadać o rodzinie za bardzo.omija ten temat,temat rodzeństwa też,nie ma żadnych zainteresowań więc gadaliśmy o pierdołach ma brzydkie zęby ale reszta ok,jest jakaś dziwna i dziwnie pachnie,jakby... wypsikała się 10 perfumami na raz,pomalowała usta tak ze wyjechała szminka poza usta trochę,chyba chciała żeby wyglądały na większe? a i jeszcze jedno, jak poszła do wc i zostawiła torebkę to zobaczyłem ze miała ja wypchana jakimiś pomiętymi gazetami wtf? nie wiem co myśleć o tym i nie wiem co dalej robić ,ona chce sie nadal spotykać a ja się nudzę to chyba się zgodzę.

Gość hulahooop
Z tego wszystkiego najgorszy chyba ten brak zainteresowań u niej...Torebkę wypchała pewnie żeby nabrała objętości, tylko dziwne że gazetami. A jaka jest pomiędzy Wami różnica wieku?

Gość chlopakzklasa
ona 19 a ja 24 ,chciałem jutro iść z nią na łyżwy ale ona nie umie jeździć ,pytała się czy mieszkam sam,odparłem ze sam (bo tak jest),na razie tyle

Gość chlopakzklasa
zauważyłem u niej jakieś uwypuklenie w okolicach wzgórka łonowego , boje się,że to może być penis :(