Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Spamera, który ma coś do Ciotek

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego spamujesz temat, tam gdzie piszą ciotki?😠 Kiedy Ci się to znudzi?

Gość gość
zaloguj sie ciotko i zerwij z gac***ajęczynę, jak się nie podoba wyjazd do wilka do bacówki, tam wasze miejsce

Gość gość
tak sie składa, że jestem facetem pszczółko :-P

Gość gość
jasne... a ja jestem anna Grodzka i ?

Gość gość
A ja jestem czerwony kapturek :P Też mnie to zaczyna zastanawiać. Coś się tak uczepił Ciotek ? Albo uczepiła ? Nie umiesz żyć bez uprzykrzania życia innym ? Co jest z Tobą człowieku ?

Gość gość
Kaźdą rozmowe mają zakłocaną. Może to zazdrość?

Gość gość
A mnie zaczyna zastanawiać dlaczego tylko one sa spamowane. Inne tematu tez są zakłócane, ale nie spamowane ! Myślę, że jakby się przeniosły na inny dział miałyby spokój, tu Wilk się za nimi wlecze jak smród po gaciach i w sumie nie wiem o co im chodzi, zeby koniecznie pisać na ero , jak ewidentnie nie sa tu lubiane. Oprócz tej wyniosłej i zarozumiałej Eve reszta jest nijaka,więc nie wiem skąd mają te problemy. Chodzi im o rozmowy? czy o bycie na ero ?

Gość gość
A ty jesteś tu lubiana? Bo ja cie nie lubię 🖐️ Ciotki są seksowne a ty sie nie spinaj dzidzia piernik bo ci żyłka pęknie i zmarchy się zrobią :-P Może sama sie przenieść w inne miejsce .

Gość gość
No takimi wpisami im nie pomożesz, ciulu. Seksowne? jak dla kogo.

Gość gość
Dajcie im spokój. Skoro ich nie lubicie to po uja sie wcinacie? :-P

Gość gość
tu nie chodzi o to że one chcą sobie popisać, bo mogłyby to robić gdziekolwiek, jak pisał gość wyżej. One chcą pisać na f8 i tyle, nawet kosztem spamów, ot co :P i dzięki nim wilk tu jeszcze śmiga

Gość niestała      czytaczka
Seksowne, nie seksowne, kwestia gustu. ;) Prawda jest taka, że pomysł, żeby odeszły z ero, mógł powstać tylko w bardzo ciasnym móżdżku. Nie czytam za dużo, ale nóż mi się w kieszeni otwiera na takie teksty. Nie Ty "gościu" jesteś od wskazywania ludziom kierunku w jakim mają się udać. Naprawdę tego nie rozumiem. Przecież tu nie ma limitów na zakładanie tematów. Nikt nikomu nie zabrania pisać o czym chce i z kim chce. Tak trudno dać sobie spokój z czytaniem tego co Cię wkurwia ? Mnie np wkurwiał Wilk, ale od kiedy przestałam go czytać, jakoś mi przeszło. A nie przepraszam. Nadal mnie drażni, że jeśli już gdzieś zajrzę to oczywiście zastaję tam jego. Ale to nie znaczy, że będę z tego powodu rwać włosy z głowy, czy zaśmiecać mu jego tematy. Na forum jest dużo miejsca i wszyscy się zmieszczą.

Gość gość
niestała, myslę że to nie o to chodzi, żeby im wskazywać miejsce gdzie mają pisać, ale o to że jeżeli o to im chodzi by sobie klikać we własnym gronie w spokoju to są na to sposoby, a tak maja co mają. I każdy o tym wie

Gość gość
i to jest właśnie to, bo powiedz mi gdzie one nie klikają we własnym gronie? zawsze skupiają się na jednym temacie, który same założyły, i to Ty jesteś tam przeszkadzającym

Gość gość
p

Gość Silena
Problem polega na tym,że oni nie chcą mieć swojego miejsca.Wchodzą tutaj tylko po to,żeby spamować,wyzywać,ubliżać.Jednym słowem - uprzykrzać innym życie.To tak trochę wygląda jak skomlenie o odrobinę uwagi.Gdy uda się im kogoś sprowokować to nie posiadają się ze szczęścia.Wykazują się kreatywnością w wymyślaniu wyzwisk .Próbuję sobie wyobrazić jak wygląda taki troll po drugiej stronie,któremu wydaje się,że właśnie zabłysnął" wyszukaną ripostą" Durny usmiech i klaskanie sobie w rączki"brawo" to jedyne moje wyobrażenie trolla:)

Gość gość
ale do kogo piszesz? ja się tylko zastanawiam, mi się nie chciałoby ich trolować, bo szczerze? tam nie ma czego. Ale gdybym chciał sobie pisać z gronem znajomych nicków i ktoś by mi uparcie przeszkadzał ( nie wmawiajcie mi że to jedna osoba ) to bym się przeniósł i spoko. Więc o co im chodzi? Zgrywać ofiary? mało tu działów, żeby spokojnie klikać? Mają swoje maile, tak trudno sie ugadać ?

Gość gość
myślisz że masturbują się pod swoje wpisy?:O

Autoryzuję czerwonego kapturka. Zmęczona jestem .:O Co to znaczy, że mają co mają ? A dlaczego to mają ? Bo ktoś się uparł, żeby im udowodnić, że nie będą miały spokoju ? Do mnie to nie przemawia. Akurat mam odwrotnie. Jeśli chcę sobie popisać bzdury i nikomu krzywdy nie robię, to dlaczego mam tego nie robić ? Co więcej. Trollowanie samo w sobie nie jest złe ;) Gorzej jeśli ktoś sobie wbije w zakuty łeb, jakąś durną nienawiść i mu się granice pozacierają.

Gość gość
co racja to racja. Ale tu chodzi o poklask na ero, a nie o jakieś pisanie na schowanym dziale kafe :P stąd ta złość i tupanie nózkami.

Gość gość
ugadały się i wybrały erotyczny, i nikomu nie powinno być nic do tego to jest właśnie takie podejście, przecież żona którą mąż bije zawsze może się wyprowadzić no nie? co z tego że mieszkanie jest tak samo jego jak jej, to ona ma spierdalać

O i kolejny pokojowo nastawiony. Rozumiem, że Ty zmieniłbyś dział, ale nie mierz wszystkich swoją miarką. Skoro Ciotki chcą tu pisać, to mają do tego prawo, jak każdy i mają też prawo do takiej samej liczby spamu, czy napieprzania jak reszta, czyli czasami, a nie non stop.

Gość gość
bzdury gadasz. No ale jeżeli o taka sławę im chodzi, to chyba wolą to od spokojnego pisania ze sobą :P

Gość gość
no prawo mają , a spamerzy maja prawo wklejać im co tam sobie chcą, tak? każdy ma prawo :D Ja tylko pytam czy warto. Poza tym spam na ciotki trwa od miesięcy, nie wierzę w jednego spamera, nieraz im ludzie pisali, że mają nie włazić na tematy bo wlecze się za nimi Wilk a one swoje, gadają z nim , no dlatego myślę, że to zemsta :P

Nie wiem co wolą, ale ja bym nie odeszła :) na złość podsrywajką :) Idę się schować, żeby mnie trolle nie znalazły. Bo co to będzie , co to będzie :O ;) :D

Gość gość
gadaj z dupą to cię osra:O jaka sławe, a nawet jeśli to Tobie nic do tego, jak chcą pisać z kimś i temu komuś to nie przeszkadza to niech to robia, po to jest to forum

Gość gość
a właśnie spamerzy nie mają prawa wklejać co chca, przynajmniej nie w temat na ktorym oprócz durnych 8 nie ma nic do powiedznia forum polega na tym że się rozmawia, flirtuje, dyskutuje a nie wkleja jak imbecyl jakieś cyferki czy kopiuje wypowiedzi innych

Gość gość
ten gość ma rację. Nikt im nie zabrania pisać, kafe to nie tylko ero :D a tu nie maja zwolenników :D no ale skoro wolą się użerać to znaczy, ze nie zależy im na ploteczkach ze sobą :)

O. Z Wilkiem, to może być nawet trafne spostrzeżenie. Też nie wchodzę tam gdzie on jest, czyli do Ciotek często. No tak, tylko, że ja jestem za leniwa i za mało zaangażowana, żeby robić Wilkowi koło pióra z gościa. Co mam powiedzieć to powiem, bez chowania się.

Gość gość
cioteczko, zaloguj się :P bo cię Wilk dopadnie