Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta a jazda na motorze

Polecane posty

Gość gość

Witam:) mam w planach zrobić sobie prawko kat. A. Marzy mi aby mieć swój własny motor i śmigać nim na długie przejażdżki:) Uważam że bez problemu dała bym sobie rade, ważę 53 kg ale jestem dość wysoka 174 cm wzrostu także wysoki wzrost działa na korzyść w tym przypadku. Jednak mój narzeczony nie chce o tym słyszeć twierdząc że nie będę w stanie nawet skręcić takim motorem a co dopiero jakbym się przewróciła i osunął by się na mnie. I za nic moje słowa, że masa kobiet jeździ na motorze i to o wiele niższych ode mnie. Co Wy na to? jakie macie doświadczenia z tym?

Gość gość
studentko, lepsza jazda na koniku...oczywiście męskim

Gość gość
nic dziwnego że tak mysli, 53 kg przy 174 ? tosz ty chyba ledwo siatke z zakupami utrzymasz. Lepiej kup sobie rowerek i na nim pojezdzij:)

Gość gość
a masz jakieś doświadczenie na motocyklach? chociażby na zwykłym skuterze czy kompletnie nic i planujesz od razu wsiąść na dużą mocną maszyne?

Gość gość
Znam dużo kobiet które jeżdżą na motocyklach, tylko głupie szowinistyczne świnie które muszą się w czymś poczuć lepsi, bo mają za mało w spodniach mówią że to nie dla kobiet, motocykl to świetna sprawa ;)