Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

album na prezent?

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka ma niedługo urodziny i pomyślałam o zrobieniu jej albumu z naszymi wspólnymi zdjęciami. Myślałam o takim albumie, żeby zdjęcia wklejać w dowolnej formie, żeby każda strona była wyjątkowa. Co myślicie o takim prezencie? Robiliście kiedyś coś takiego?

Gość gość
31 okrągła rocznica?

Gość gość
Myslę, że to fajny pomysł i sama chętnie ci go ukradnę! Moja przyjaciółka też ma niedługo urodziny :) Zastanawiam się tylko nad wykonaniem. Sama chcesz to robić? Bo ja tak manualnie to talentu za bardzo nie mam :D

Na pewno przyjaciółka się ucieszy :) Możesz też poozdabiać ten album suszonymi kwiatami :) Ja na przyklad mam wysuszone płatki róż i całe kwiaty storczyka, pięknie wyglądają i pachną :)

Gość gość
Bardzo fajny pomysł :) piękna pamiątką, szkoda ze dla mnie nikt takiego nie zrobi,zazdroszcze przyjaciółce :)

Gość gość
Nie nie dziewczyny ja sama tego nie zrobię :D! W życiu :D! Ja też nie mam talentu! Więc to co zrobiłabym sama to chyba byłaby jakaś komedia. Cieszę się, że pomysł Ci się podoba. Ja chciałabym to zrobić na zamówienie, znalazłam taką firmę która robi takie albumy - http://artbooki.pl/ Co sądzisz?

Gość gość
No! Dobry pomył! Bardzo fajna sprawa, taki album. Zaraz przejrzę tę stronkę i może też coś takiego zamówię :)

Gość Gabryśśśś77
ale taki zrobiony własnoręcznie, może i nie perfekcyjny ma większą wartość dla obdarowywanego. Pamiętam że tez robiłam album na prezent dla przyjaciółki. Kupiłam taki duży album w ekoskórze w sklepie internetowym http://www.kaletnictwo-gama.pl/index.html. Była bardzo zadowolona podobno ma go do dziś